emachines 533i system specs

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-10-05

Den eMachines eTower 533i er en masseproducerede stationær computer med evnen til at udføre de mest basale opgaver . Det er ikke egnet til diskantområdet spil eller omfattende multi-tasking . Computeren fungerer primært at give dig mulighed for at surfe på internettet , gennemføre produktivitet og arbejdsrelaterede opgaver sammen med at se videoer og film .

Processor

Den eTower 533i indeholder en Intel Celeron -processor , der opererer på 533MHz . L2 Cache er en masseproducerede 128KB . Det beføjelser Windows 98 Second Edition -operativsystem .

Hukommelse

Mængden af hukommelse, som bliver leveret med computeren er 32MB SDRAM ( SyncDRAM ) , men bundkortet understøtter op til 256MB at øge multi-tasking evner .

Space

Ultra DMA EIDE harddisk er 8. 4GB i størrelse . Operativsystemet, et par programmer , kan nogle billeder og videoer passe på systemet . Det er egnet til at passe de basale behov hos enhver person med basale computerbehov .

Optiske drev

En cd- rom -drev er forsynet med 533i . Det har læst hastigheder på op til 40x . Der er ingen skriver kapaciteter på den medfølgende drevet .

Grafik

Den forbedrede grafik er støttet af 4x AGP -slot med et ATI Range Pro Turbo 2x . Den samlede hukommelse på selve kortet er 4MB . Dette er velegnet til den gennemsnitlige computerbruger uden behov for høj ydeevne .

Audio

Lyt til musik i høj kvalitet og styrke den video lyd ved at udnytte mulighederne i Crystal CS4281 PCI lydkort . Det gør det muligt nogen at bruge alle muligheder i tårnet .

Forbindelse

Den eneste måde at få adgang til internettet er via 56k fax /modem på en dial- up netværk . Ethernet kapaciteter , hvis det ønskes , skal indsættes i en af de tre PCI- udvidelseskort slots .


Previous:nothing Next:specifikationer for Xerox dc430c kopimaskinen 

Kommentarer

Code:
change