fejlfinding af pc problemer med ingen strøm

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-10-31

Når din PC vil ikke tænde , det er et alvorligt problem , der kan have en negativ indvirkning på dit liv . I de fleste tilfælde , computeren, når vil ikke tænde det er en hardware- problem , versus en software problem . Dog kan den hardware problemer varierer meget og kan være svære at identificere. Desværre i nogle tilfælde , når computeren ikke tænder , kan det være uden mulighed for reparation , og du kan være nødvendigt at købe en ny computer til at erstatte det med

Du skal bruge: .
Computer manual
Skruetrækker .


1 .
Check for blinkende lys på forsiden af computeren . Hvis der er lys blinker på forsiden af den computer, den kan vise hardwarefejl . Dette kan omfatte en brækket strømforsyning , harddisk eller bundkort . Hvis lyset blinker , inspicere din hardware ved at tage computeren strømkablet og åbne computerens kabinet . Se efter tegn på beskadigelse af hardware , såsom beskadiget eller unplugged kabler . Hvis du bemærker nogen beskadiget hardware , skal du måske udskifte det , før computeren tændes .
to .
Tjek din magt kabelforbindelse . Strømkablet er generelt en tyk , sort kabel , der forbinder til bagsiden af pc'ens strømforsyning . Sørg for at du sikkert sætte strømkablet i på bagsiden af computeren og stikkontakten . Sørg for stikkontakt , du bruger, er aktiv , hvis der er en tilknyttet lyskontakt . Kontroller kablet for tegn på skader såsom at rive eller wire spaltning. Hvis kablet ser ud til at være OK , tilslut kablet og prøv at tænde for computeren . Hvis det stadig ikke tænder , kan du prøve at erstatte strømforsyningskablet med en ny .
3 .
Tjek din skærm , hvis computeren tændes , men du kan ikke se noget . Computeren kan faktisk arbejder , men skærmen viser ikke noget . Tilslut skærmkablet i bagsiden af computeren og bagsiden af skærmen . Sørg for, at skærmens strømforbrug lyset er tændt .
4 .
Se manualen til computeren , hvis computeren stadig ikke tænde . Nogle håndbøger vil give konkrete oplysninger for at få computeren startet op , såsom at holde power -knappen. Vejledningen vil også beskrive garanti hjælp til at erstatte ødelagte hardware , der forhindrer computeren i at tænde .


Previous:nothing Next:HP System p5269a specifikationer 

Kommentarer

Code:
change