hp g60120 bærbar computer specifikationer

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-10-08

HP Pavilion G60-120US er en bærbar computer med et sølv og sort beklædning og design . HP -logoet vises i en sølv aftryk på ydersiden . Det vejer 6 £ . med en højde på 1,6 inches , bredde på 14,9 inches og dybde på 9,9 inches . Det har også en separat numerisk tastatur for hurtigere indlæsning af data .

regnekraft

Det medfølgende Processoren er RM -70 model Dual-Core AMD Turion X2 mobil professor . Det fungerer ved en hastighed på 2 . 0 GHz . To individuelle kerner fungere på samme tid , skaber det optimale miljø for flere opgaver, der skal afsluttes samtidigt .

RAM

Tre DDR2 SDRAM sticks leveres med den bærbare computer . Den ene er 2 GB, og den anden er 1GB . Den maksimale understøttet hukommelse er 4 GB . Dette kan ske ved at fjerne 1GB stick og erstatte den med en 2 GB eller kører en 4GB stick RAM .

Video

Grafikken er integreret med NVIDIA GeForce 8200M G chipsæt . Den ledige hukommelse for video er 1470MB , deles med den almindelige computerens hukommelse . Grafikken er forstærket af 15,6- tommer wide screen skærm med BrightView teknologi, der understøtter en maksimal opløsning på 1366x768 .

Netværk

Trådløse netværk er understøttet af mange netværk, herunder IEEE 802,11 a, g og n sammen med traditionelle Ethernet støtte med netværkskortet . Den trådløse styrke er øget med det medfølgende LAN -antenne til at øge trådløs ydeevne . Traditionelle dial-up er også muligt med 56k modem .

Opbevaring og Expansion

Den Serial ATA interface understøtter en 250GB harddisk , der med den hastighed på 5. 400 omdr. /min . En DVD + RW -drev er også inkluderet med yderligere LightScribe teknologi til at give disken mærkning , der skal integreres ind i computeren uden at kræve en printer . En 5- i -1 kortlæser understøtter SD -kort , Memory Stick PRO , xD-Picture Card , memory sticks og MultiMedia -kort .

Interfaces

Flere interfaces er indbygget i computeren . Tre hi-speed USB porte kan mange enheder skal sættes i på én gang . Stereo og mikrofon havne står til rådighed både højttaler og hovedtelefon -indgange . Skærmporte inkluderer VGA og HDMI .


Previous:nothing Next:hvordan man kan synkronisere enheden med en stationær computer installere 

Kommentarer

Code:
change