hvad bundkort er forenelige med en Pentium 4 Northwood 1803f

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-10-03

Mens flere delmængder af Pentium 4 Northwood chip blev skabt ( forskellene er både i base hastighed og i evnen til at bruge chip til overclocking-. -kører chip i et hurtigere tempo end normalt for at få øget performance --- alle sådanne chips er i stand til fungerer perfekt på et bundkort byder på Socket 478 , som blev udviklet specielt til Pentium 4 Northwood Da chippen oprindeligt blev fremstillet . i 2002 , . fleste bundkort , der understøtter den, er ikke længere fremstillesIkke desto mindre kan du få en passende bruges bundkort .

AOpen AX45-V

Fremstillet den AOpen , dette bundkort har en Socket 478 , som vil rumme Pentium 4 Northwood 1800a chip . Det gør brug af SIS 645 chipset og kommer med seks PCI slots plus en AGP -slot til udvidelse . Bundkortet understøtter også ældre AGP -kort som 1X og 2X kort , og tilbyder tre DIMM slots til RAM-chips . Bundkortet har også on- board lyd og video , samt to USB -porte på bagsiden af brættet . Pr. oktober 2010, er dette bundkort ikke længere fremstilles , men kan købes bruges fra forskellige online butikker .

Biostar 945GC-M4

Dette bundkort fra Biostar tilbyder en mere up-to-date grafik slot end AOpen bundkort . Den er udstyret med en PCI Express 16x slot og indeholder otte USB-porte og indbygget Ethernet kapaciteter . Bundkortet er også udstyret med to PCI slots for yderligere ekspansion og en front bus hastighed på 800MHz . Understøtter op til 2GB DDR2 SDRAM , bundkortet er udstyret med to slots til RAM-chips . Det chipset er baseret på Intel 945GC Express -chipsæt . Bundkortet er udstyret med Socket 478 slot til Pentium 4 Northwood 1800a chip .

Gigabyte 945GC M4

Gigabyte 945GC M4 bundkortet er baseret på ATI RX300 chipsættet og udstyret med den Socket 478 slot til Pentium 4 Northwood 1800a chip . Det har en AGP 8X slot og fem PCI -udvidelsespladser . Bundkortet er også udstyret med fire DIMM- pladser , der understøtter op til 4GB RAM på brættet . Bundkortet har to SATA og en PATA controller sammen med otte USB porte . Fire af de USB- porte er " ombord ", der er indbygget i selve bundkortet , en anden fire kan støttes eksternt , afhængigt af din computer sag . Pr. oktober 2010, er dette bundkort ikke længere fremstilles , men kan købes hos forskellige online spillesteder .


Previous:nothing Next:Sådan deaktiverer TC4200 trådløs knap 

Kommentarer

Code:
change