hvad er den hurtigste CPU’er på markedet i dag ?

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-10-27

CPU'er , eller centrale enheder til forarbejdning , er den centrale del af mange typer af elektronisk udstyr såsom personlige computere , servere , spillekonsol og telefoner . De er designet til at passe forskellige krav , men opererer på de samme principper og udføre mange af de samme opgaver .

Personal Computer

Som i 2010 , den mest magtfulde personlige computer processor er Intel i7-980X processor . Koster $ 1. 000 , det bruger seks fysisk kerne på 3,33 GHz og kræver en Socket 1366 bundkort til støtte for dets 130- watt krav . Hver kerne har hyper-threading , der tillader operativsystemet at se og bruge 12 virtuelle kerner ud af de seks fysiske dem . Det er 12- MB Level 3 cache gør det muligt at udføre lange og komplekse operationer hurtigere end processor med mindre Level 3 cache -hukommelse . Når et program bruger kun et par kerner ud af de seks , er deres hastighed automatisk op til 3,6 GHz .

Server

I juli 2010 annoncerede IBM sin nye mainframe CPU . Den z196 kører på 5,2 GHz og har fire kerner . Processoren er designet til at køre parallelt i IBM high -end mainframe infrastruktur med snesevis eller hundredvis af processorer . Hver processor er i stand til mere end 264 GFLOPS ( mia beregning per sekund ) , hvilket er omkring dobbelt så hurtigt som Intel i7-980X .

Console

Som i 2010 , den mest magtfulde gaming konsoller Sony PlayStation 3 og Microsoft Xbox 360 . Begge er baseret på en IBM -design , der tager meget fra IBM 970 PowerPC processor . Hver processor har flere kerner , fra tre til Xbox 360 til syv til PlayStation 3 .

Telefoner

Som i 2010 , den hurtigste telefonen processoren er A4 processoren , der driver både Apple iPhone 4 og iPad . A4 er en tæt bevogtet hemmelighed på Apples side , og kun lidt vides siden at det kører på 1 GHz . Den næste generation af Snapdragon single- og dual-core -processorer er sat til at tage tilbage i spidsen i slutningen af 2010 .


Previous:nothing Next:Dell Inspiron 4000 vil ikke starte med to nye hukommelsesmoduler installeret 

Kommentarer

Code:
change