hvad er en HDCP -ready grafikkort ?

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-10-09

HDCP -ready grafikkort kan afspille Blu-ray og andre kopi- beskyttede , high-definition video på HDCP-forberedte skærme . High- bandwidth Digital Content Protection blokerer for uautoriseret kopiering af Blu-ray og andre HD-indhold . PC købere , der ønsker at se HD -video skal vælge HDCP -forberedte systemer

Baggrund

Ankomsten af HDCP i 2004 var en sort dag for video pirater , der stødte på en væsentlig ny barriere . Det er også anlagt hovedpine for forbrugere , der uforvarende tilsluttede enheder , som ikke deler HDCP kompatibilitet . Intel Corp udviklet teknologien , der er licenseret af Digital Content Protection LLC . Ud over grafikkort og Blu-ray afspillere , er HDCP almindelig på nyere skærme, fjernsyn , kabelbokse og satellitmodtagere .

Videokort

HDCP primært mål high-definition enheder med DVI -og HDMI -video -porte . De fleste moderne grafikkort har to DVI- udgange for tilslutning til LCD -skærme , og HDMI output er mere og mere almindeligt på kort fra 2010 .

Overvejelser

Gennemgå varespecifikationerne og emballage for at sikre, HDCP kompatibilitet , når du vælger en video kort. Typisk grafikkort beslutningstagere nu notat HDCP support på spec ark og på produktets kassen . Flere og flere kort tilbyder det . Enheder med en HDMI- udgang er næsten sikker på at understøtte HDCP . Sikre din skærm er HDCP -ready så godt.


Previous:nothing Next:Sådan nulstiller en computer på et lavt batteri alarm 

Kommentarer

Code:
change