hvordan du deaktiverer blæk opdage på en Epson

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-10-21

Når du installerer den fulde version af en Epson printer software og drivere på en computer , skal du installere en blækniveauet detektor som en del af printerens softwarepakke . Denne blæk niveau indikator måler, hvor meget blæk er blevet slettet af de forskellige blækpatroner , som giver dig besked, når en af patronerne er lav eller tør for blæk . Hvis du bruger en genopfyldt Epson blækpatron eller en patron ikke er fremstillet af Epson , er blækniveauet softwaren viser en advarsel , hver gang du udskriver , som fortæller dig patronen er løbet tør for blæk .

Du skal bruge :
stjerneskruetrækker
. Flad skruetrækker .
Antistatisk håndledsrem .


1 .
Installer genopfyldt blækpatron i printeren , og luk låget. Forsøg ikke at udskrive , indtil du deaktivere blækniveauet softwaren .
2 .
Klik på computerens " Start " eller Windows -knappen , er placeret på venstre side af proceslinjen . Klik på " Control Panel " og " Printere " valgmulighed , så højre -klik på Epson printer ikon .
3 .
Klik på " Egenskaber " eller " Preferences "i menuen , der popper op . Klik på fanebladet " Vedligeholdelse ", og klik derefter på " Speed og Fremskridt " knappen nederst i vinduet .
4 .
Klik på feltet ud for " Deaktiver Epson Status Monitor " , så en markering i boksen . Klik på " OK " knappen nederst i vinduet for at gemme dit valg og lukke vinduet .


Previous:nothing Next:hvordan man kan bringe en hk 4015x online 

Kommentarer

Code:
change