hvordan du foretager fejlfinding SanDisk SDHC

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-10-12

SDHC hukommelseskort , som dem bygget af SanDisk , der er high-density versioner af standard SD- kort . Som et resultat , kan de holde op til 32 gigabyte information , mens et standard SD -kort kan kun holde otte gigabytes . Hvis dit SDHC -kort ikke fungerer ordentligt , kan dette fastsættes ved at formatere kortet til sin oprindelige, fabriksindstillinger . Du kan gøre dette ved at forbinde kortet til en computer , der understøtter SDHC -kort eller ved at tilslutte kortet til en computer ved hjælp af en multicard læser , der understøtter SDHC -kort .
1
Skub SDHC ind i en computer med SDHC kompatibilitet eller en multicard . læser . Hvis du bruger en multicard læser , i forbindelse læserens USB-kablet i en ledig USB stikket på computeren .
2 .
Flyt musen til den runde , blå ikonet i venstre hjørne og klikke på det. Klik på " Control Panel " øverst i højre panel .
3 .
Klik på " System og sikkerhed " logo . Inde i denne menu , klik på " Administrative Tools . " Herfra skal du dobbeltklikke på " Computer Management ".
4 .
Klik på " Diskhåndtering " til at afsløre en liste over alle harddisk er tilsluttet computeren . Højreklik på SDHC -kortet , er der normalt kaldes " SDHC ", og klik på " Formater ".
5 .
Tryk på knappen "OK" på de næste to skærmbilleder at formatere SDHC-kort til dens oprindelige indstillinger .

gode råd og advarsler


 • Hold SDHC kort i en sag at holde det ude af elementerne .
 • Placering af et magnet på et SDHC Kortet vil slette alle sine data , ødelægge det som følge heraf.


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan lave leapster2 sd -kort   

  Kommentarer

  Code:
  change