hvordan du foretager fejlfinding en acer p205h lcd

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-10-22

Acers P205H flydende crystal display skærm er en del af Acer 's P-serie af skærme . Det er et 16:9 format 20- tommer LCD , der viser 6 procent mere indhold end en almindelig 19- tommer skærm . Det er fuldt kompatibelt med HD- indhold såsom Blu-ray video . Problemer med Acer P205H LCD kan omfatte billed -og lydproblemer
1 .
Kontroller afbryderen på skærmen, hvis der ikke noget billede , og strømindikatoren på forsiden af LCD er slukket . Kontroller , at strømkablet er tilsluttet , og at videokablet er tilsluttet på bagsiden af skærmen . Kontroller, at computeren er faktisk tændt .
2 .
Kontroller, at audio- kabel mellem Acer P205H og computeren er tilsluttet , hvis du bruger Acer 's indbyggede højttalere . Den grønne stik forbindes til computerens lydkort . Kig efter en grøn stik . Kontroller , at lydstyrken på pc'en ikke er i sin mindste stilling, og at det ikke er slået fra .
3 .
Sluk for strømmen og tænd igen for at fjerne enhver flimmer , der kan opstå når du får vist Acer i fluorescerende lys . Sluk for strømmen slukkes , og lad skærmen fra, hvis der er et efterbillede på skærmen . Efterbilleder kan være forårsaget af en enkelt billede vises i en lang periode . Du kan rette dette ved at forlade skærmen slukket om natten.
4 .
Kør automatisk justering funktion, hvis billedet ikke ser godt ud. Tryk på " e ", den første knap fra venstre , og åbn farvestyring menuen . Brug pileknapperne til at vælge den standard mode , grafisk mode ( for billeder ) eller film -mode . Tryk derefter på " Auto "-tasten for at køre automatisk justering .


Previous:nothing Next:computer processorhastighed krav 

Kommentarer

Code:
change