hvordan du installerer Windows XP på en dv9858ca

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-10-02

HP Pavilion dv9858ca er en Entertainment notebook pc , der kommer med Windows Vista Home Premium 64- bit allerede installeret på den . Selv om HP Pavilion dv9858ca kommer med en version af Windows Vista , der er mere magtfulde end Windows XP , behøver du ikke at bruge Vista . Windows XP er fortsat et af de mest vellidte versioner af Windows , så hvis du hellere vil bruge XP , kan du installere det rigtigt over Vista , eller på en separat partition , hvis du ønsker at skifte mellem de to

Du skal bruge: .
Windows XP-cd'en .


1 .
Indsæt din Windows XP- cd'en i cd -drevet , og genstart derefter den bærbare computer .
2 .
Tryk på en tast , når du ser den besked der siger " Tryk på en tast at starte op fra cd . " Hvis du ikke kan se denne meddelelse , skal du ind i BIOS og ændre boot for at starte fra cd først . Der henvises til brugervejledningen for instruktioner om at udføre denne procedure .
3 .
Tryk på " Enter ", når du ser " Velkommen til installationsprogrammet "vises .
4 .

Læs Microsoft -software licensvilkår, og tryk derefter på " F8 "for at acceptere dem og fortsætte .
5 .
Følg vejledningen på skærmen for at oprette en partition til XP er installeret på . Brug piletasterne til at vælge den partition Vista er installeret på , hvis du ønsker at slette Vista og installere XP oven på den . Hvis du ønsker at installere XP på en særskilt partition , adskilt fra Vista , skal du vælge muligheden for at formatere en ny partition . Når du har oprettet en partition , fortsætter med at følge vejledningen på skærmen for at fuldføre installationen XP .

gode råd og advarsler


 • Microsoft anbefaler at sikkerhedskopiere dine data , før installere XP . Hvis du endnu ikke har brugt din bærbare computer og er blot at installere XP på fabrikken installation af Vista , behøver du ikke bekymre dig om sikkerhedskopiering .
 • Hvis du installerer XP oven Vista og senere beslutter, at du vil skifte tilbage til Vista , kan du bruge operativsystemet opsving disk , der fulgte med din bærbare computer til at geninstallere Vista .


 • Previous:nothing Next:hvad der er at træde ind computerprocessorer ?   

  Kommentarer

  Code:
  change