hvordan du installerer en deskjet f4235

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-10-28

Før du forsøger at bruge HP Deskjet F4235 med enhver computer, skal du først installere printeren på computeren som du ville enhver software program . Printeren kom oprindeligt med en installations-cd , som fører dig gennem processen med at installere printerens drivere og software på computerens harddisk . Uden de drivere og software , kan computeren og printeren ikke kommunikere . Heldigvis har HP designet installationen , så det kun vil tage et par øjeblikke af din tid

Du skal bruge: .
USB -kabel .


1 .
Tænd Deskjet F4235 og den computer, som du ønsker at installere det . Boot op på computerens styresystem og lad det at afslutte alle begynder procedurer .
2 .
Indsæt installations -cd'en i computerens optiske drev . Følg vejledningen , der vises på computerens skærm , som vil variere afhængigt af din computers operativsystem .
3 .
Åbn din webbrowser , hvis du ikke har installations-cd'en eller computeren ikke ikke har et optisk drev . Gå til HP 's hjemmeside og klik på " Support og drivere " fanen .
4 .
Indtast " Deskjet F4235 " i det tomme felt og tryk på " Enter " tasten , og klik derefter på din computers operativsystem . Klik på plustegnet ved siden af " Drivers " og klik på " Download " knappen ved siden til den fulde version af printerens software .
5 .
Klik på " Åbn ", når de software-downloads til din computer , og følg vejledningen på computerens skærm for at afslutte installationen . Tilslut USB- kablet til printeren og computeren , når installationen softwaren dirigerer dig til .


Previous:nothing Next:hvordan man kan lave transcendere flash -drev 

Kommentarer

Code:
change