hvordan du installerer hukommelse på en dell c640

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-10-03

Dell Latitude C640 er en bærbar computer beregnet til personlig eller erhvervsmæssig brug . Mængden af hukommelse i den bærbare pc varierer afhængigt af det oprindelige konfiguration , men det er muligt at opgradere RAM . Installation af mere RAM er en relativt billig måde at få flere kilometer ud af en ældre computer . Installer mere hukommelse i din Latitude C640 til at øge ydeevnen og sikre kompatibilitet med moderne software
1
Drej Dell C640 laptop ud og afmontere alle kabler, herunder netledningen . Vend systemet over og fjern batteriet . Holde tænd /sluk -knappen i et par sekunder for at fjerne eventuelle elektricitet stadig inde den bærbare computer.
2 .
Løsn de to faste skruer tæt på bagsiden af hukommelse bugten dækslet på undersiden af den bærbare ved hjælp af en stjerneskruetrækker. Twist ud tredjedel skrue nær midten af dækslet .
3 .
Grip indrykningen under den forreste side af dækslet , og løft op til at afsløre hukommelsesmoduler . Røre ved en metalgenstand , såsom en vask vandhane eller metal undersiden af den bærbare computer , for at jorde dig selv .
4 .
Indsæt et hukommelseskort modul i et slot på en 45- graders vinkel . Flugt indhakket i bunden af modulet med en tilsvarende bule i åbningen. Skub ned, mens du indsætter modulet , indtil det klikker på plads .

Dell C640 har to hukommelsespladser . Installer memory stick i stikket mærket " JDIM 1 " , hvis dette er din eneste modul . Hvis du har et andet modul , placere det i " JDIM 2 ". Du kan ikke forlade " JDIM 1 " slot tom .
5 .
Sæt hukommelse bugten dækker . Spænd fast skruer og erstatte den tredje skrue nær midten af dækslet . Sæt batteriet tilbage og vedhæfte alle kabler .

gode råd og advarsler


  • Rør ikke den følsomme kobber kontakter på bunden af hukommelsen.


  • Previous:nothing Next:hp 1908w skærm specs     

    Kommentarer

    Code:
    change