hvordan du opgraderer dual quad core Pentium

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-10-13

En dobbelt eller quad core Pentium -processor er faktisk to eller fire processorer , henholdsvis på den ene dør , eller fysiske komponent . De har samme størrelse som en almindelig processor , men har to eller fire gange behandling evne . I tidligere år , kan du finde bundkort, der ville tage to separate processorer , men disse systemer var ineffektive og ikke give det dobbelte af processorkraft . Hvis du har en enkelt eller dual core , opgradering er en fristelse , som er svært at overse , i betragtning af de lave omkostninger for mere magt .

Du skal bruge:
Skruetrækker
. Tænger .
Dual eller Quad core CPU .
Bundkort .
Computer manual .


1 .
Læs din computer og /eller bundkort manual . Du skal vide, om din nuværende bundkort kan understøtte en dual -eller quad core Pentium -processor . Find ud af den største kapacitet processor og type , der vil arbejde i dit system .
2 .
Afbryd strømmen fra computeren . Åbn sagen ved at skrue dækslet fra bagsiden af sagen . Aflade evt statisk elektricitet ved at røre noget metal . Skru ventilator og heatsink fra oven på processoren . Du skal muligvis tang til at fjerne heatsink. Løft processoren bar op og løfte processoren ud .
3 .
Sæt den nye dual -eller quad core processor i processoren soklen . CPU'en og stikdåse får hver et hjørne , der mangler en matchende pin og hul . Matcher disse op for at installere processoren den rigtige måde . Træk den lille metalstangen ned , der holder processoren på bundkortet . Skru heatsink og blæser igen på plads på toppen af CPU .
4 .
Luk computerens kabinet . Sæt computeren tilbage i , og genstart computeren . Hvis computeren ikke starter , skal du sørge for processoren er i korrekt , og at intet var slået løs inde i sagen .


Previous:nothing Next:hvordan man laver en bærbar hd bootbar 

Kommentarer

Code:
change