hvordan du opretter forbindelse VHS video til en computer

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-10-18

Overførsel af analoge video formater til digitale er blevet en travl industri i årene efter digital video blev standard -format. Overførsel af VHS optagelser til computeren gør det muligt at redigere med en digital , ikke-lineær redigering system som Final Cut Pro og brænde dvd'er med dine redigeringer , eller bare de rå optagelser for at bevare den for eftertiden . Uanset hvad dit formål , overføre video til din computer vil bevare indholdet i en langt mere stabil på mellemlang

Du skal bruge:
Grass Valley ADVC 110 video konverter .
RCA -kabel med 3 stik .
FireWire-kabel .
VHS-enheden .
Computer .
Final Cut Express eller Pro .


1 .
Sæt Grass Valley ADVC 110 video converter på din computer med FireWire kabel .
2 .

Hook op VHS-enheden til Grass Valley ADVC 110 konverter med RCA -kabler . Dette gør det muligt for dæk til at sende video og lyd til din computer som en digital videorecorder .
3 .
Spol VHS-båndet til begyndelsen . Mens du normalt kan styre videorecorder fra din computer , kan forbrugeren VHS dæk ikke fjernstyres , så du bliver nødt til at gøre alle dine søge på VHS-enheden selv .
4 .
Open Final Cut Pro eller Express . Oprette og gemme et nyt projekt .
5 .
Åbn Log og Capture vinduet under File .
6 .
Rul VHS-enheden og straks Tryk "Nu "under indfangning muligheder i Log og Capture vindue . Dette vil starte processen med at optage videoen spiller på VHS-enheden . Lad båndafspilningen til ende , og capture -processen vil stoppe , når den når slutningen af båndet .
7 .
Rediger dine billeder, dele det online eller brænde det direkte til DVD for konservering . Optagelserne kan nu bruges som enhver digital video -fil.


Previous:nothing Next:adapterstik typer 

Kommentarer

Code:
change