hvordan du tilslutter en LCD-skærm til at se en tv

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-10-26

For en person , der har en computerskærm , men ønsker ikke at købe et tv , kan en standalone TV-tuner boks giver dig mulighed for at se tv på din skærm . Derudover nogle tv-tuner bokse har ekstra video input, der gør det muligt at tilslutte andre enheder som f. eks DVD-afspillere og video spil systemer til din computer skærm så godt. Disse tuner bokse er også forholdsvis billigt , hvilket gør dem et overkommeligt alternativ til at købe et tv

Du skal bruge: .
TV tuner boks

Sabrent TV-LCDHR ( analog )


1 .
Tilslut den medfølgende strømkabel til tv- tuner boks .
2 .
Slut kablet fra din tv -antenne , kabelboks eller væg i tuner boks.

3 .
Slut den ene ende af det medfølgende VGA -kabel til " VGA OUT " -porten på tv-tuneren boksen og den anden ende af kablet til din skærm .
4 .
Tilslut dine hovedtelefoner eller computer højttalere til " AUDIO-OUT " -porten på TV tuner.
5 .
Udfør en auto- scanning efter tilgængelige kanaler , derefter bruge den medfølgende fjernbetjening eller knapperne på tv- tuneren boksen for at skifte kanal .

KWorld SA290-Q DVI ( digital )


1 .
Tilslut den medfølgende strømkabel til tv- tuner boks .
2 .

Slut kablet fra din tv -antenne , kabelboks , væg eller den medfølgende antenne i tunerboks.
3 .
Slut den ene ende af det medfølgende DVI -kabel til den " DVI OUT " -port på tv- tuner boks og den anden ende af kablet til din skærm .
4 .
Tilslut dine hovedtelefoner eller computer højttalere til 3,5 mm stik til hovedtelefoner på TV -tuner boks . Derudover kan du tilslutte TV- tuner boks til en stereo receiver med RCA -kabler .
5 .
Udfør en auto- scanning efter tilgængelige kanaler , så brug den medfølgende fjernbetjening eller knapperne på tv- tuneren boksen for at skifte kanal .

Tips og advarsler


 • Det var to eksempler af mange typer TV-tuner bokse . Tag dig tid til forskning en TV-tuner boks før du køber det . Læs specifikationerne og brugeranmeldelser at sikre , at boksen vil oprette forbindelse til din skærmtype , og at det vil opfylde dine behov .
 • Som med alle elektroniske apparater , disse tv- tuner bokse har deres styrker og svagheder . Læs de brugeranmeldelser at være opmærksom på eventuelle problemer, du kan støde på og for at sikre du køber en kvalitet enhed .


 • Previous:nothing Next:hvordan du udskifter LCD på Compaq Presario CQ50 115nr   

  Kommentarer

  Code:
  change