hvordan man kan forbinde min networking controller i min Compaq Presario 3100

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-10-23

Compaq Presario V3100 bærbar computer leveres med Windows XP-operativsystemet og omfattede en trådløs netværk controller --- eller netværk adapter . Med controlleren , kan computeren forbindelse til en trådløs router for at få adgang til internettet eller filer og mapper er placeret på en anden computer på netværket . Regulatoren skal konfigureres til netværket før brug , men når den først er , vil det anvende de samme indstillinger til automatisk at oprette forbindelse til netværket , hver gang den er opdaget

Du skal bruge: .
Wireless router .


1 .
Tryk det trådløse netværkskort knappen for at tænde det trådløse netværkskort . Knappen er placeret på forsiden af computeren sag .
2 .
Åbn " Start " menuen , og klik derefter på " Kontrolpanel ".
3 .

Dobbeltklik på " Netværksforbindelser ", skal du højreklikke på " Wireless Network Connection " ikonet og vælg " Egenskaber ".
4 .
Klik på fanebladet " Trådløse netværk , " placer derefter en kontrol i feltet " Brug Windows til at konfigurere mine trådløse netværksindstillinger . "
5 .
Klik på " Tilføj "for at tilføje et nyt trådløst netværk under " Foretrukne netværk " sektionen .
6 .
Indtast navnet af nettet , som du gerne vil forbinde i feltet " Network Name ( SSID ). "
7 .
Vælg netværksgodkendelse af nettet , som du vil forbinde , og Indtast netværksnøgle , hvis man er indstillet. netværksnøgle er password kræves for at forbinde til netværket .
8 .
Klik på mærket fanebladet " Connections ", klik på " Connect , når dette netværk er inden for rækkevidde ", og klik " OK " nederst i vinduet for at gemme dine ændringer og lukke vinduet . Netværket Styringen vil nu automatisk oprette forbindelse til netværket .

gode råd og advarsler


 • SSID , autentificering indstillinger og netværksnøgle kan findes ved at logge ind på din router . Logge ind på din router , skal du se dokumentationen til din router .
 • Mange routere kan tilgås af fysisk forbinder computeren til routeren med et Ethernet -kabel . Når tilsluttet, åbne din browser og skriv " 192. 168. 1. 1 " i adresselinjen , og tryk derefter på " Enter " -tasten. Forlader brugernavn stå tomt og indtast " admin " som password . Gang i den bagerste ende af routeren , skal du klikke på indstillingen hedder " trådløs sikkerhed ", som vil indeholde de nødvendige oplysninger til at opsætte den trådløse forbindelse .


 • Previous:nothing Next:hvordan du udskifter HD på en Toshiba R25   

  Kommentarer

  Code:
  change