hvordan man kan genoprette en Toshiba Satellite A10

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-10-26

Genopretning proces omfatter sletning af alle data på en harddisk og genoptagelse af operativsystemet . Toshiba tilbyder brugere af deres satellit A10 serie bærbare computere i stand til at nulstille deres bærbare computer til de oprindelige fabriksindstillinger . Du skal bruge genoprettelses-cd'er , der var medtaget med den bærbare computer til at indlede genrejsningsprocessen

Du skal bruge: .
Toshiba Satellite gendannelses-cd diske

Aktiver Laptop at starte fra cd


1 .
Start computeren . Umiddelbart trykke på " Esc "-tasten på tastaturet for at få adgang til BIOS utility setup skærmen. Tryk på F1 , når du bliver bedt om .
2 .
Brug piletasterne på tastaturet til at navigere i setup menuerne . Tryk på tasterne for at fremhæve " andre ". Tryk på " Enter " -tasten.
3 .
Brug piletasterne til at navigere til " CD-ROM > Floppy Disc Drive > til Hard Disk Drive . " Tryk på " F10 "for at gemme dit valg og afslutte programmet . Tillad den bærbare computer til at starte som normalt .

Start Recovery -processen


1 .
Tag alle perifere computer tilbehør , såsom eksterne harddiske , printere , etc. Forlad tastatur, skærm og mus tilsluttet computeren .
2 .
Sæt den første disk i Recovery cd-sæt i din CD /DVD -drev .
3 .
Genstart computeren. Tryk på " F1 " for at starte opsving nytte . Tryk på " C "for at fortsætte .
4 .
Lad den bærbare computer til at starte fra cd'en . Følg anvisningerne på skærmen , når de vises .
5 .
Skift diske , når du bliver bedt om vejledning . Lad computeren til automatisk at genstarte når opsvinget er afsluttet .

gode råd og advarsler


 • Hvis BIOS beder dig om en adgangskode, og du aldrig har sat en adgangskode til din bærbare computer , den standard password for Toshiba -computere er 000000 ( seks nuller ) .
 • Hvis du ikke længere har din gendannelses-cd'er , skal du kontakte Toshiba Støtte til udskiftning diske .
 • opsving nytte vil slette alle eksisterende data på drevet . Vær sikker på at sikkerhedskopiere alle dine data på harddisken , inden du forsøger inddrivelse processen.


 • Previous:nothing Next:Den bedste bærbare chips   

  Kommentarer

  Code:
  change