hvordan man kan justere den berøringsfølsomme skærm på en HP 9250c

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-10-08

En HP 9250C er en desktop digital afsendende enhed frigives ved Hewlett Packard i 2007 . Det gør det muligt for brugerne at uploade , scanne og sende dokumenter uden at gå gennem en e-mail -program . Enheden er styret af en LCD touchscreen -skærm, der har flere indstillingsmuligheder . Berøringsskærmen kan tilpasses til at indeholde de mest anvendte funktioner på afsenderen . Justering af touchscreen af HP 9250C er en fantastisk måde til at fremskynde arbejdet flow og øge produktiviteten
1 .
Tænd for maskinen ved at trykke på afbryderknappen på siden af den berøringsfølsomme skærm , som det numeriske tastatur .
2 .
Rul ned til bunden af berøringsskærmen ved at trykke på pil ned på rullepanelet i højre side af skærmen .
3 .
Tryk på "Administration " -knappen for at få adgang til kontrol menuerne .
4 .

Rul ned og vælg " Device Behavior " valgmulighed . I det følgende menu , skal du rulle ned og vælge " Keyboard Layout ".
5 .
Vælg fire muligheder for at blive vist på hovedmenuen på HP 9250C touchscreen ved at berøre check -box ved siden af hver mulighed . De forskellige muligheder for hjemmet menuen er : fax , e-mail , sekundær e-mail , netværksmapper , forsyninger status og administration . Pick de muligheder der skal vises på den berøringsfølsomme skærm , der bruges oftest til at fremskynde arbejdet med flow .


Previous:nothing Next:hewlett packard hp psc -500 specifikationer 

Kommentarer

Code:
change