hvordan man kan køle ned en amd bærbar

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-10-19

Laptops arbejder hårdt på at køre alle de processer, der kræves for at holde dem på , lyse og tilsluttet til internettet . Når computeren kører sin hårdest , kan det begynde at overophede . Hvis den interne blæser konstant at klikke på og spinning , den bærbare computer skal køles . Temperaturen på en AMD bærbar er mere om den nuværende placering og aktivitet end nogen hardware i maskinen . Hold temperaturen på dit AMD bærbare lav til at holde det fungerer godt,

Du skal bruge: .
Trykluft
Tabel fan .
Hard cover bøger .
Chill pad .


1 .
Placer din bærbare computer på en hård , kølig overflade , såsom et bord eller en hård dækket bog . Hårde overflader giver den bærbare computer til at holde en smule plads mellem bunden og overfladen , forbedre luftgennemstrømning .
2 .
Tryk på knappen på dåse komprimeret luft til at frigive en stærk , vedvarende anfald af luft . Ryd alle de udluftninger i den bærbare computer ved hjælp af trykluft . Flytning støv blokeringer fra den bærbare computer , vil hjælpe med at holde det koldt .
3 .
Læg en tabel fan på samme tabel som den bærbare computer. Luftstrømmen bør rettes på tværs af bærbare computer. Denne øgede luftstrøm vil holde den bærbare computer køligt uden overvældende systemressourcerne .
4 .
Sæt den bærbare computer på en chill måtten . Dette er en hård overflade , der er sat ind i din bærbare USB-port og løber fans til at holde det cool .
5 .
Undgå at åbne den bærbare og omstrukturering hardwarekomponenter . Mens du kan gøre det indre mere ledende til god luftgennemstrømning , vil du gøre garantien ugyldig . Fokus på andre metoder til at køle ned , vil hjælpe med at holde den indre temperatur fra spiking uden at beskadige din garanti .


Previous:nothing Next:trådløse laptop kort, der er forenelige med NETGEAR WGT624 

Kommentarer

Code:
change