hvordan man kan lave leapster2 sd -kort

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-10-12

Det Leapster2 er en håndholdt læring apparat beregnet til børn i alderen 4-8 . Det omfatter spil, der hjælper børn med at lære matematik og læsefærdigheder , samt spil , som lader børn tegne og skrive . Den Leapster2 er kompatibel med SD- kort , som du får brug for , hvis du ønsker at gemme illustrationen eller fremskridt i visse programmer , og for indhold til download . SD -kortet ikke kommer med det Leapster2 systemet . Hvis SD -kortet , du bruger til dit barns Leapster2 system er beskadiget , kan du formatere SD- kortet , så det vil fungere ordentligt, og vil give dig mulighed for fortsætte med at bruge det i Leapster2 .

Du skal bruge:
Computer


1
Indsæt SD-kortet i computerens SD kortlæser
2

Klik på Windows " Start " logo . Klik på " Kontrolpanel "og derefter klikke på " System og sikkerhed . " Klik på " Administrative Tools ". På næste skærmbillede , dobbeltklik på " Computer Management ". I venstre panel af skærmen , klik på " Diskhåndtering ".
3 .
Vælg SD kort på listen over lagerenheder . Højreklik på SD kortet og vælg " Format ". Bekræft ved at klikke på " Format " i næste skærmbillede .
4 .
Fjern SD -kortet fra SD kortlæser .

gode råd og advarsler


 • Hold SD kort i den relevante slot i Leapster2 systemet , eller sætte det i beskyttende beklædning , når de ikke er i brug , for at undgå at beskadige det .
 • Formatering af SD -kortet vil slette alle de oplysninger, der er gemt på det .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan genoprette memory stick data   

  Kommentarer

  Code:
  change