hvordan man kan opdele et widescreen-skærm

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-10-05

Den største fordel ved en widescreen-skærm er evnen til at se flere af dine skærmbillede og åbne vinduer . Windows 7 udnytter widescreen skærme ved at inkludere en " snap " funktionen . Dette kan du opdele skærmen visning i to adskilte sider af montering programmer eller vinduer i halve skærm synspunkter. Du kan se to programmer side om side på samme tid og drage fordel af den bredere betragtningsvinkel plads , der tilbydes af din widescreen skærm . Du kan vende skærmen tilbage til en fuld skærm ved at udvide programvinduet .
1 .
Åbn et program eller vindue, du vil opdele , og klik derefter på og hold venstre museknap på den øverste ramme af vinduet .
2 .
Træk vinduet til enten venstre eller højre side af skærmen . Hold trække det indtil du ser en blå boks skitse pop-up over halvdelen af skærmen , og derefter slippe museknappen .
3 .
Klik på den øverste ramme af et andet vindue og trække den til den anden side af Windows skærmen , indtil den blå boks vises på den anden halvdel af skærmen , og derefter slippe museknappen . Skærmen vil nu blive delt mellem de to programmer .


Previous:nothing Next:værktøjer til en wd drev 

Kommentarer

Code:
change