hvordan man kan opgradere en G3 processor på en Wall Street PowerBook

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-10-28

Apple Macintosh bærbar computer kendt som Wallstreet , men officielt er udpeget som PowerBook G3 Series , blev introduceret i 1998 med tre forskellige processor niveauer . Den laveste ende var en 233 MHz efterfulgt af en 250Mhz og en 292Mhz model af den oprindelige Wallstreet produceret mellem maj og september 1998. De Wallstreet II havde konfigurationer af 233MHz , 266MHz og 300MHz , alle produceret mellem september 1998 og maj 1999. Det er muligt at opgradere en af de forarbejdningsvirksomheder i nogen af de Wallstreets bortset fra 300MHz .

Du skal bruge:
Hurtigere processor
. Lille stjerneskruetrækker.
Spatel .


1 .
Fjern tastaturet fra Wallstreet . At gøre dette, første netledningen og fjerne batteriet . Derefter fjerne enhver udvidelse bugten enheder fra højre bugten . Nå inde begge udvidelsesbåse , finde tastaturet udløserhåndtag og trække dem mod dig . Det frigiver i slutningen af tastaturet mod dig og væk fra skærmen . Tag fat i tastaturet løse ende , og træk det forsigtigt mod dig for at frigøre klippene i nærheden af skærmen . Tastaturet stadig vil være knyttet til tastaturet bånd , hvilket er ret sart . Det er monteret via en låsning bar , der skal frakobles ved at trække lidt op . Når det er løst , skal du skubbe båndet stikket ud . Du har stadig brug for at frigive de kabler på begge sider af computeren , som du ser ind i området under tastaturet . De bør være grå og kan fjernes med et let tryk fra en skruetrækker . Placer tastaturet væk fra computeren .
2 .
Skru de to Phillips skruer på varmeskjoldet . Varmeskjoldet er et langt stykke af skinnende metal, der sidder over processoren og andre komponenter . Når skruerne er fjernet , løft den lille håndtag på varmeskjoldet , og fjern det . Processoren sidder i midten af Wallstreet nærheden af skærmen.
3 .
Løsn enkelt skrue , som holder harddiskbeslaget på plads . Harddisken er til lige i nærheden af skærmen . Skruen har ikke brug for fjernelse , kun at løsne sig. Tag fat i harddisken , og træk den op og til venstre for at fjerne det .
4 .
Nå i det åbne område, hvor harddisken var og fast, men forsigtigt fat i processor ved den højre side og træk den op . Hvis du ikke kan gøre det med fingrene , kan du bruge en spatel , men ikke en metal en , for at frakoble processoren .
5 .
Fjern RAM chips på toppen og bunden af processor hvis du har brug for at overføre dem til den nye processor . Samtidig trækkes metal klip på begge sider af hver RAM -chip væk fra chippen , og det vil forår op . Skub hver en ud .
6 .
Installer RAM chips i den nye processor , så vende alle de skridt til at sætte Wallstreet sammen igen . Sørg for, at processoren sidder godt fast , før De monterer Wallstreet .

gode råd og advarsler


 • Alle de processorer beregnet til Wallstreet bærbare computer er indbyrdes udskiftelige . Du kan placere en af dem i alle Wallstreet og det vil arbejde .
 • Processorer til Pismo og Lombard G3 laptops --- selv om de ligner måske --- er ikke udskiftelige med Wallstreet computere . At opgradere, foretage visse du har en Wallstreet-specifik processor .


 • Previous:nothing Next:hvordan du installerer en deskjet f4235   

  Kommentarer

  Code:
  change