hvordan man kan overclocke en GeForce 6200

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-10-10

Hvis du aldrig har forsøgt at overclocke din computer , er det sandsynligvis kører på omkring 75 % af dens sande evner . Fabrikken er indstillet til at fungere på dette niveau at udvide levetiden for produkter som GeForce 6200 grafikkort og forhindre dem i at overophedning og bryde . Dog kan indstillinger ændres på vinduerne overclocking værktøj til at øge ydeevnen , sammen med den varmemængde , af dit system . Overclocking dit GeForce 6200 grafikkort for langt , kan dog føre til, at dens manglende evne til at fungere .

Du skal bruge:
GeForce 6200 grafikkort
. Windows OS .


1 .
Højreklik på skrivebordet for at få skrivebordet kontekstmenu .
2 .
Vælg " Tilpas "fra listen af muligheder i menuen for at åbne en dialogboks, dit operativsystemet bruger til at registrere din konfiguration præferencer .
3 .
Vælg " Display Settings " nederst på listen over links fra denne del af Kontrolpanel. Klik på knappen " Avancerede indstillinger . . . "

4 .
Klik på fanebladet med din GeForce 6200 grafikkort til at udvide sine muligheder , herunder forskellige overclocking muligheder, såsom auto-overclocking værktøjer og manuel justering skydere .
5 .
Klik på Auto-overclock knappen og lade din computer for at finde sikker indstillinger . Hvis din computer bliver alt for varmt i en kort periode , lidt reducere de indstillinger , som auto-overclocke funktion ved hjælp af manuelle skyderne .

gode råd og advarsler


 • Indstilling af en kasse fan siden af dit åbnet CPU ( eller ved siden af din bærbare computer ) vil bidrage i væsentlig grad at køle din hardware og forhindre forbrændinger og ødelagde edb -udstyr .
 • overclocking for meget kan ødelægge dit grafikkort og potentielt mere .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan bringe en Qosmio X305 - q706 tilbage fra standby   

  Kommentarer

  Code:
  change