hvordan man kan reparere en 933 printhoved fejl T640

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-10-07

Lexmark T640 printeren har en bred vifte af interne hardwarekomponenter og tilhørende software , der kan stoppe fungerer korrekt over tid . Hvis du modtager en fejlmeddelelse på skærmen med navnet " Printhead Fejl 933 ", er du sandsynligvis oplever problemer med udskrivningen eller alle prints er falmede . De 933 Printhoved fejl skyldes som regel et løst kabel inde i printeren . Fastsættelse af problemet kræver en åbning af printeren og manuelt fastsættelse af kablet

Du skal bruge: .
Phillips skruetrækker


1 . .
Tryk og hold tænd /sluk -knappen på forsiden af Lexmark printeren, indtil enheden slukkes . Vent et helt minut , og tryk på afbryderknappen igen . Åbn et tekstdokument , og prøv at udskrive igen for at se , om problemet er løst .
2 .
Hvis problemet fortsætter , skal du slukke printeren og trække sin magt kabel . Skub udløseren på forsiden af printeren , og træk ned lavere plastic døren . Tryk udløseren inde i top plastic døren , og løft døren opad .
3 .
Skub de to låse længst til venstre ende af printeren. Træk plastik døren i venstre ende af printeren mod venstre . Brug en stjerneskruetrækker til at løsne seks skruer holder metalskjoldet til venstre ende af printeren, men ikke helt fjerne dem .
4 .
Flyt metalskjoldet over til retten til afslører multi-farvede kabel øverst på systemkortet . Afmonter kablet og sæt det ind igen Kontroller at kablet sidder korrekt , og gør en fuld tilslutning .
5 .
Skub metalskjoldet tilbage til sin oprindelige position , og stram skruerne du løsnet tidligere . Skub de tre plastic dørene på plads igen , og tilslut printerens strømkabel. Trykke på afbryderknappen , og starte en ny udskriftsjob .

gode råd og advarsler


  • Hvis du fortsat oplever problemer med udskrivning , skal du muligvis installere den nyeste driver software . Naviger til support-webstedet for Lexmark T640 , og klik på "Downloads " linket . Klik på den driver download til din computers operativsystem . Dobbeltklik på filen , og følg instruktionerne på skærmen .


  • Previous:nothing Next:hvordan man bruger en scanjet     

    Kommentarer

    Code:
    change