hvordan man kan reparere en trådløs laptop adapter

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-10-28

Hvis du har en computer, der ikke har en indbygget trådløs modtager , er det muligt at få adgang til et Wi -Fi- netværk gennem hjælp af en trådløs bærbar adapter . Dette sluttes til en USB- port på computeren , hvilket giver et trådløst signal . Men hvis den trådløse enhed ikke fungerer korrekt , skal du foretage fejlfinding af situationen med henblik på at genoprette den trådløse forbindelse til bærbare computer

Du skal bruge: .
Driver installations-cd'en


1 .
Kontroller den trådløse forbindelse på din bærbare computer . USB- enheden skal sættes helt ud for til den bærbare computer til at opdage og bruge det som en Wi-fi -modtager .
2 .
Fjern den trådløse adapter fra computeren , så sæt den ind en anden USB- port . Nogle USB -porte har problemer med at finde specifikke hardware ( eller kan bare være beskadiget ) . Skift USB- forbindelsen korrigerer dette problem .
3 .
Sæt den trådløse bærbare adapteren i en USB port på computeren efter at systemet har tændt . Hvis du slutter adapteren til computeren , før du tænder systemet vil computeren muligvis ikke registrere hardwaren .
4 .
Indsæt driver installations-cd'en i diskdrevet på computeren . Du skal installere driveren på computeren for den bærbare computer adapteren til at fungere . Vent for føreren installationsguiden til at indlæse , og følg derefter anvisningerne for at helt installere driveren på computeren .
5 .
Aktiver den trådløse adapter . Hvis adapteren er tændt på computeren , kan være ude af stand til at opdage en Wi-Fi -forbindelse . Højreklik på den trådløse ikon på skrivebordet , vælg derefter " Aktiver " fra pull -down menu .


Previous:nothing Next:almindelige problemer med MacBooks 

Kommentarer

Code:
change