hvordan man kan reparere spilde skader på en HP Pavilion bærbar

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-10-30

Laptop udslippet skader er blandt de mest almindelige årsager til bærbare reparation . Ofte , hvis skaden er betydelig , det fører til døden af din bærbare computer . Det er derfor, det er afgørende at handle, så snart du opdager , at der er spildt væske på din bærbare computer. Det tager ikke lang tid for hardware eller elektriske apparater i din bærbare computer til kort ud . I ekstreme tilfælde kan en spill medføre, at din bærbare computer for at fange brand

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker
Vatpind .
Sprit .
Anti-statisk håndledsrem.


1 .
Sluk den bærbare computer , og tag strømkablet og alle enheder med det samme . Luk skærmpanelet , og læg din laptop med forsiden nedad . Fjern batteripakken fra rummet .
2 .
Fjern alle hardwareenheder fra den bærbare bund beklædning . I de fleste HP Pavilion laptops , omfatter dette din harddisk , RAM og CD /DVD -drev . Hver hardwareenhed er skjult af en plastkappe , der er sikret på plads af en eller to Phillips skruer. Den eneste undtagelse herfra er CD /DVD -drev . Fjern alle resterende skruer fra bunden huset .
3 .
Placer computeren ansigt op og genåbne displayet i videst muligt omfang . Fjern alle materialer sikrer tastaturet på plads . I de fleste Pavilion laptops , består denne post af 03:58 Phillips skruer . Anbring tastaturet nedad på den bærbare computer overflade , og afmontér tastaturets kablet fra bundkortet . Fjern tastaturet fra den bærbare computer til at afsløre bundkortet overflade .
4 .
Tag LCD-skærmens kabel fra bundkortet , og derefter fjerne skruerne fra hver skærm hængsel . Fjern LCD -panelet fra den bærbare computer . Fjern alle skruer, der fastgør den bærbare topdæksel til den bærbare computer 's base . Afbryd alle synlige kabler fra bundkortet , og fjern derefter topdækslet fra den bærbare computer .
5 .
Undersøg bundkortet og alle fjernede hardwareenheder for synlige flydende eller kondens . Brug en vatpind og sprit til grundig rengøring bundkortet og fjernet hardware . Må ikke anvendes alkoholen direkte til alle elektriske komponenter .
6 .
Placer den bærbare computer , og alle fjernede hardware på et rent stykke køkkenrulle . Tillad den bærbare computer og dele til tørre i omkring 24 til 48 timer , inden du forsøger at samle den bærbare computer .

gode råd og advarsler


 • Det er vigtigt at nedbryde din bærbare computer så hurtigt og omhyggeligt som muligt , så snart du opdager en væskespild .
 • Brug en anti-statisk håndledsstrop for at forhindre yderligere elektrisk skade på din bærbare pc's komponenter , som du fjerner dem fra den bærbare computer .


 • Previous:nothing Next:Compaq CQ61 - 410us specifikationer   

  Kommentarer

  Code:
  change