hvordan man kan tage ud en Power Mac G4 dual - processor

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-10-14

Power Mac blev produceret af Apple , så brugeren kan foretage en indledende investering upfront i at købe maskinen , og derefter opgradere computeren som nyere og mere avanceret grafikkort , lydkort , forarbejdningsvirksomheder og andre komponenter blev skabt . Power Mac G4 med to processorer 's kappe funktioner sidepaneler , der er let at fjerne , så brugeren kan installere komponenter med lethed . Historisk set var det Power Mac G4 , der blev indført i 2000 , den første desktop Apple fremstillet med en mulighed for to processorer .

Du skal bruge:
Magnetisk fladt hoved skruetrækker
. Gule sedler .
Blyant .
Lineal.
Forstørrelsesglas .
Dobbeltklæbende skum tape .


1 .
Sluk for maskinen og tag den fra strømforsyningen . Dette vil ikke blot sikre din sikkerhed , men sikkerheden i komponenter og information lagret i din Power Mac .
2 .
Identificere placering af den komponent , du ønsker at fjerne , udskifte eller Tilføj til . Afhængigt af placering af den komponent , kan du blive fjerne forskellige paneler fra huset af Power Mac . Som et eksempel har Power Mac G4 fem interne drevpladser , hvoraf to er placeret i fronten af computeren , mens de tre øvrige er i den nederste del af tårnet .
3 .

Skru skruerne i sidepanelet i Power Mac 's kabinet. Placer skruerne på et sted , hvor de vil ikke være malplaceret eller tabt . Afhængigt af hvor mange komponenter, du vil fjerne , kan du overveje en organisatorisk metode til at holde styr på, hvilke skruer og dele gå hvor. Brug gule sedler og skrive korte noter om , hvilke dele derhen, hvor i Power Mac kan bidrage til at sikre , at alt er sat tilbage i sin rette plads .
4 .
Mål alle nye komponenter , som du planlægger at installere for at sikre, at de vil passe ind i den Power Mac G4 's Bay . De fleste komponenter vil sandsynligvis have målinger , så du kan sørge for , at du køber et kompatibelt produkt til din Power Mac . Som et eksempel, skal SCSI og ATA harddiske mødes en bredde på 100 millimeter og en dybde på 25 millimeter . For at sikre , at komponenter er kompatible , dobbelttjekke de krav og enheder , der støttes af Power Mac G4 med to processorer gennem en autoriseret Apple- forhandler eller Apple 's support team .
5 .
Fjern drevpladser , der glider ud . Dette vil skabe mere plads for dig at arbejde med andre komponenter , hvis de skal fjernes eller tilføjes. Drevet bugter er identificeret ved at finde store tomme rum , der er omsluttet af en aftagelig bakke .
6 .
Skru alle komponenter , du vil fjerne . Frakoble eventuelle kabler , som er knyttet til komponenterne . Vær sikker på at mærke dem med gule sedler , så du ikke glemmer , hvor de begge tilhøre , hvis du befinder dig behøver at geninstallere dem .
7 .
Samkopier og sikre alle kabler eller farvebånd , der er installeret eller flyttes med dobbeltklæbende skum tape . Sørg for , at ledninger , kabler eller bånd ikke er placeret i nærheden af en komponent , der vil varme op , som kan påvirke opfyldelsen af kredsløb .
8 .
Sæt alle dele , drev , bakker , ledninger , og skruer , der er nødvendige for hver komponent . Skru bedriften skruer til beklædning . Sæt Power Mac G4 's strømforsyning , og tænd den på at sikre , at det fungerer korrekt .

gode råd og advarsler


 • Tjek manualen til din specifikke model . Sørg også for , at du ikke ugyldige nogen garantier på produktet ved at installere det selv .
 • Hvis du installerer en RAM opgradering , kan det kun placeres på én måde i RAM stik . Derfor kan du ikke installere RAM forkert og er nødt til at gå igennem hele installationsprocessen igen for at rette det .
 • Opgradering af CD ROM skal indeholde en Apple ROM om bord på cd-rom -enhed , ellers G4 vil ikke starte fra cd'en , ej heller vil programmer kunne brænde Apple bestemte cd'er eller dvd'er uden deltagelse af tredjepart software.


 • Previous:nothing Next:hvordan man bruger en computer til at initialisere en dvd   

  Kommentarer

  Code:
  change