hvordan man opbygger en quad -processor

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-10-24

Opbygning af en quad -processor pc er generelt ikke anderledes end at bygge nogen anden computer . Listen over dele er den samme , og teknikken er den samme , men resultatet er en hurtigere , mere effektiv computer , der håndterer flere samtidige operationer meget hurtigere end dual core processorer kører på samme clock hastighed. USB 3,0 og bedre overclocking støtte ydes af bundkortet sammen med yderligere kapacitet til RAM og harddiske . Uanset om spil eller videoredigering på en deadline , vil en quad -processor maskine håndtere opgaven bedre end nogen tidligere teknologi .

Du skal bruge:
Bundkort med quad -processor understøtter nu! . Quad core CPU .
Kølelegeme og blæser .
Termisk paste .
RAM .
Sag .
Strømforsyning .
Harddisk .
Optiske drev.
Videokort .
Lydkort .
Tastatur .
Mus .
Højttalere.
Monitor .
Operativsystem medier .
Surge bånd eller batteri backup .
Skruetrækker sæt .
Anti-statisk armbånd .

Opbygning af en Quad Processor System


1 .
Hæv CPU låsearm på bundkortet . Indsæt CPU meget opmærksom på den korrekte orientering Pin 1 , normalt angivet ved en lille trekant på CPU'en og soklen . Sænk CPU låsearm .
2 .
Installer RAM på systemet ved at trykke de enkelte moduler langsomt ind i RAM sokler , indtil RAM klikker på plads . Overhold den rigtige retning som angivet ved nøglen hak og centrale i åbningen .
3 .
Påfør termisk pasta til CPU'en og derefter fastgør kølepladen og blæseren til den installerede CPU . Nogle varme dræn kommer med et lag af termiske pasta allerede anvendes . Sørg for, at heatsink er i fuld kontakt med CPU . Tilslutte blæseren ledningen til et bundkort magt header mærket " CPU Fan ".
4 .
Sæt bagpanelet forpladen adapter i sagen og installere bundkort modsætninger i sagen til at tilpasse sig skruehullerne på bundkortet . Sæt bundkortet ved at skubbe den bageste havne i bagpanelet frontpladen adapter og derefter sænke den på bundkortet modsætninger . Skru bundkortet på plads .
5 .
Tilslut strømforsyningen til sagen og tilslutte bundkortet magt fører som angivet i bundkortets manual . Montere harddisk og optiske drev og tilslut strøm fører til hver . Vedlægge en datakabel fra harddisken til SATA -port 0 på bundkortet , og vedlægge en datakabel fra det optiske drev til SATA Port 1 på bundkortet .
6 .
Indsæt video kortet i den rigtige slot på bundkortet , typisk længere PCIe x16 port , og fastgør den til sagen ved hjælp af en skrue , hvis et grafikkort der anvendes . Nogle bundkort er udstyret med en integreret grafikkort , hvilket gør dette trin unødvendigt . Vedhæft en strømforsyning føre til grafikkort , hvis man er påkrævet i henhold til dokumentation , der fulgte med grafikkortet.
7 .
Indsæt lydkortet i en åben slot på bundkortet , hvis et lydkort bliver brugt . Mange bundkort kommer med en integreret lydkort , hvilket gør dette trin unødvendigt . Følg producentens anvisninger for tilslutning af lydkort til bundkortet ved hjælp af den medfølgende stik .
8 .
Vedhæft et tastatur , mus og skærm til computeren . Sæt højttalerne i den grønne lyden porten på bagsiden af computeren . Tilslut netledningen til stikkontakten strimler og batteri backup .
9 .
Tænd for systemet og indsætte operativsystem disken i det optiske drev . Installér operativsystemet ved at følge vejledningen på skærmen .

gode råd og advarsler


 • Køb en detail boxed CPU i stedet for en OEM CPU at opnå en bedre garanti . Detail boksversion også kommer med en varmeveksler og ventilator , der er godkendt til CPU .
 • Hvis du ønsker at tilslutte din quad core computer til internettet , skal du installere en Ethernet- kort , hvis man ikke allerede er integreret i bundkortet .
 • Brug altid en anti-statisk armbånd eller tilsvarende ved montering computere som komponenter kan blive beskadiget af statisk elektricitet .
 • Vær forsigtig med ikke at bøje nogle af benene på CPU'en . Pins er nemt bøjes , der kan ugyldiggøre garantien og gøre chippen ubrugelige .
 • Brug en godkendt kølesystem til CPU , som er normeret til netop din chip .


 • Previous:nothing Next:baggrundslys problemer på en Toshiba 1805   

  Kommentarer

  Code:
  change