hvordan tilslutte din bærbare computer til dit tv

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-10-12

Der er en masse fordele ved at have videoer på din bærbare computer. Du kan gemme dem og det gør dem bærbare . Men der er også tidspunkter , hvor det ville være bedre til at se dine videoer på en TV- skærm . Det er muligt at tilslutte en bærbar computer til et fjernsyn , og det kan gøres , hvis din computer operativsystemer er Windows XP , Windows Vista eller Windows 7

Du skal bruge: .
S-Video Cable
Laptop med S-videoudgang .
Tv med S-Video input .


1 .
Check S-Video stik på både din bærbare computer og tv . Der er to typer af S-Video porte , en for 7- pin kabler , og den anden for 4- pin kabler . En 4-pin kabel kan undertiden stik i en 7-bens port , men du kan få brug for en S-Video adapter , hvis de havne på dit fjernsyn og laptop ikke stemmer overens. Adaptere kan købes i elektronik butikker , eller online .
2 .
Drej begge , din bærbare computer og tv , på .
3 .
Connect den ene ende af S-Video kablet til din bærbare computer 's S-Video udgang . Placeringen af havnen vil variere afhængigt af din bærbare computer , men det vil være cirkulær med fire eller syv huller afhængigt af S-Video port . .
4 .
Slut den anden ende af S-Video kabel til dit tv 's S-Video input port .
5 .
Skift din tv 's indgangskanal til S-Video ved at trykke " input " på fjernbetjeningen, indtil tv'et er på den rigtige kanal . Hvis du ikke ved, hvilken indgangskanal er S- Video, skal du kontakte din tv instruktionsbogen .
6 .
Åbn "Display Settings " på din bærbare computer ved at højreklikke et tomt sted på skrivebordet og klikke på " personliggøre ". Hvis din bærbare computer kører på Windows XP , vil du finde " Skærmindstillinger "under " Egenskaber . " Klik "Indstillinger ".
7 .
Klik på " identificere " i menuen Skærmindstillinger . To store antal skal vises både på din bærbare computers skærm og tv-skærmen . Hvis de ikke gør det, check S-Video -kabel forbindelse mellem de to , og sørg for dit tv er på S-Video input kanal .

gode råd og advarsler


  • Hvis dit fjernsyn har en VGA- port ( VGA -porte kigge rektangulær og har 15 huller til at matche ben ) , kan du bruge et VGA-kabel til at forbinde to i stedet for S-Video . Trinnene for tilslutning af bærbare computer og tv er ellers de samme. En scanning konverter boks kan konvertere VGA til S-Video , hvis dit fjernsyn har et S-Video port , men din bærbare computer ikke .


  • Previous:nothing Next:hvad er Turbo Memory ?     

    Kommentarer

    Code:
    change