kompatible diskgo usb -flash-drev

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-10-07

EdgeTech gør en række USB flash drev, der er kompatible med pc'er og Macintosh . Bemærkelsesværdige træk på det DiskGo USB -flashdrev er dens holdbar konstruktion , og dens indbyggede kryptering standarder . den CryptArchiver Lite software , som giver 128- bit kryptering Denne software kan opgraderes til CrypthArchiver Pro , som tilbyder 256-og 448- bit kryptering , hvor sidstnævnte er en højere grad af kryptering end den amerikanske regering kræver for militære og sikkerhedsmæssige formål .

Konventionelle Flash Drives

DiskGo 's konventionelle flash-drev er USB tommelfinger drev , der kommer i aluminium tilfælde med aftagelig beskyttende hætter . Den nuværende vifte af produkter omfatter en bred vifte af kapaciteter fra 512 MB op til 128 GB . Der er modeller , der også understøtter Windows 7 og Windows Vista Ready Boost -teknologi , som vil cache almindeligt anvendte harddisk data på tommelfinger drive . Alle drev er USB 2,0 kompatibel , giver mulighed for meget hurtig data adgang. Alle EdgeTech 's DiskGo flashdrev plug and play , og de ombordværende krypteringssoftware giver dem mulighed for at være beskyttet med adgangskode , eller at have visse mapper eller filer beskyttet mod nysgerrige blikke . Fordi de er USB 2,0 kompatibel , de er anvendelige med pc'er , Macintosh og Linux- computere

Mini USB Flash Drives

DiskGo sælger også en linje af små flash -drev , omkring 1 tomme for 1 tomme på tværs . disse har kapaciteter fra 1 GB til 32 GB . Bortset fra deres lille størrelse , har de mange af de samme funktioner i den konventionelle flashdrevet, og er monteret på en robust nøglering . Deres beskedne størrelse gør dem ideelle til indsættelse i akavet placeret USB -porte på computere , især de små formfaktor computere som netbooks og nettops . Ligesom de større drev , bevarer de den mulighed for at sikre 25 MB i drevet i en password-beskyttet eller skjult mappe , de kommer også med et begrænset sæt af data backup software , herunder en pakke , der vil gøre det muligt at sikkerhedskopiere data på tommelfinger drev til en Internet-tilgængelige data butikken .

usædvanlig form Factor Flash Drives

Den mest usædvanlige USB-flash- drev , der EdgeTech anvender til sit DiskGo linje er EdgeTech USB Watch Drive . Dette drev har en lille , mini-USB stik, bredbånd op under uret ansigt og opretter forbindelse til en flash -lagerenhed , og hvis du er den slags person der konstant mister USB tommelfinger drev , dette giver dig mulighed for altid at have en med dig . Det leveres i kapaciteter fra 512 MB til 4 GB , og i to forskellige stilarter-jern " Executive "og sorte " Sporty ". Det bruger en kvarts mekanisme til at flytte hænder og fortælle tid .


Previous:nothing Next:hvordan man formatere en dvd DCR - dvd610 

Kommentarer

Code:
change