lexmark 4270 blækpatron fiasko

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-10-15

Lexmark 4270 printer har en LCD- skærm , der kan advare om potentielle problemer med printeren . Et muligt problem , som skærmen kan advare dig , er et problem med blækpatronen . Skærmen kan også fortælle dig , at patronen er mangler , selv om det er i printeren , hvilket kan indikere et problem med printeren patronen selv

Du skal bruge: .
ADC til DVI adapter
DVI -kabel .
ADC -kablet .

blækpatron Problem

Ifølge Lexmarks produktsupport hjemmeside , er printeren designet til ikke at fungere , hvis der er et problem med en blækpatron . Det er muligt at løse problemet selv uden at skulle betale for dyre reparationer .

Fjern Patroner

Sluk printeren mod dig selv , og tænd for den . Løft frontdækslet , så printerpatroner er udsat . Vent , indtil kassetten standser bevægelse og kommer til hvile i centrum . Fjern hvert af de printerpatroner ved at trække dem frem og løfte dem op og ud af printeren . Luk låget og tænd for printeren . Tænd printeren og se eventuelle meddelelser på LCD- skærmen .

Display

En besked med teksten " 1203 "betyder , at der er en fejl med printeren hardware og printeren skal træffes til værkstedet . En meddelelse sige " Missing patron "betyder , at du kan løse problemet selv . Indsæt printerpatroner og tryk ned , indtil du føler og hører dem klikker sikkert på plads . Luk låget igen, og se på skærmen . Hvis meddelelsen stadig står " 1203 , " det betyder , at der er en fejl i den ene eller begge blækpatroner . Test, som patron er problematisk ved at gentage processen igen , men med en patron ad gangen . Når du har identificeret det fejlbehæftede patron , skal du udskifte den. Hvis problemet stadig , når nye blækpatroner , sætte printeren til værkstedet .


Previous:nothing Next:problemer med at bruge en usb -kabel 

Kommentarer

Code:
change