om måneskin bærbare

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-10-24

Maaneskinnet bærbar computer design er skabt af en kroatisk gymnasieelev ved navn Teo Braun . Ifølge Braun , var dette design hans første 3D projekt . Han siger endvidere, at han er stolt af den organiske fornemmelse af den bærbare computer

Betydning

Som i 2010 , er måneskin laptop stadig i en begrebs- scene . Udformning integrerer nuværende teknologier som touch -skærm og en drejelig skærm til at tilføje brugervenlige detaljer . Skaberen anvendte konkave øvre og nedre skærme til at gøre en halvmåne-moon form .

Potentielle

Potentialet for måneskinnet laptop som en bærbar version af en personlig computer er den indbyggede i ben eller står og design ved hjælp af både øvre og nedre skærme sammen for at fordoble visning område. Benene fold i og den øverste skærm folder ned , så kurverne af skærmene Styrmanden , hvilket gør det meget kompakt .

Overvejelser

Udformningen af måneskin bærbare har produceret flere nye overvejelser, der ikke er til stede i sin fladskærm counter-dele . Den vigtigste overvejelse er, at fordi det kun er en konstruktions der er ingen måde at teste øjen- træthed fra den konkave skærme eller lys- up sider . Den anden store bekymring er strømforbrug og batterilevetid . Med den dobbelte skærme og ekstern belysning , er det vanskeligt at forudsige, hvor lang tid batteriet holder mellem opladningerne . Der er også en bekymring skærmen at blive udsat for skader , når apparatet er klappet sammen.


Previous:nothing Next:hvad er en hurtig computer -processor ? 

Kommentarer

Code:
change