problemer med at bruge en usb -kabel

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-10-14

Du skal bruge:
ADC -til-DVI adapter
. DVI -kabel .
ADC -kablet .

Som computerteknologi avanceret , USB -kabler blev hurtigt branchens standard for tilslutning af eksterne enheder til edb-systemer . De fleste moderne mus , tastaturer og personlige medieafspillere arbejde på en vis variation af USB -tilslutning . USB -kabler giver både dataoverførsel og strøm til de tilsluttede enheder , hvilket gør dem en praktisk måde at holde dine enheder synkroniseret og operationelle . Der er et par almindelige problemer , der kan komme op , når du arbejder med USB .

Driver Problemer

Mens nyere periferiudstyr og operativsystemer feature " plug-and- play " -funktionalitet , kan ikke hver enhed forventes at synkronisere med dit system lige ud af æsken . Hvis du forsøger at forbinde en enhed til computeren vha. et USB- kabel og har svært ved at gøre computeren se enheden , skal du sørge for at læse brugermanualen og installere alle de nødvendige software . Hvis du stadig har problemer efter drivere og software er blevet installeret , kan problemet være USB-kablet .

Version Mismatch

Der er to populære udgaver af USB til rådighed på markedet . USB 1,1 var den oprindelige USB -teknologi anvendes til forbruger computere, mens USB 2,0 fulgt et par år senere . USB 2. 0 er hurtigere og mere effektivt end USB 1. 1, og nogle USB- kabler eller porte fungerer muligvis ikke korrekt, hvis de er forkerte . Som et eksempel , stiftning en USB 1,1 -kabel i en USB 2,0 port skal arbejde , men der er ingen garantier . Sørg for, at du bruger den korrekte version af USB- kabel til din enhed og computeren .

Hub Problemer

Mens de fleste computere leveres fyldt med 05:57 USB-porte , disse er ofte ikke nok for de mange perifere enheder er nødvendige i det daglige digitale liv . Hvis du har tilsluttet en USB- hub til computeren for at give dig selv med ekstra USB porte , være opmærksom på, at der er enheder på markedet i dag , der ikke vil fungere korrekt , hvis ikke forbundet til en direkte USB port . Disse enheder opleve problemer med ydeevnen eller fungerer muligvis ikke på alle , hvis sluttet til en USB- hub .


Previous:nothing Next:hvordan man kan tage ud en Power Mac G4 dual - processor 

Kommentarer

Code:
change