ram opgraderinger til Compaq Presario 1235

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-10-15

Du skal bruge:
ADC -til-DVI adapter
. DVI -kabel .
ADC -kablet .

Computer opgraderinger er spændende at udføre , fordi ydeevne og funktioner tilgængelige på computeren er steget . Du kan få en hurtigere hastighed , være i stand til at udføre ekstra opgaver og i sidste ende føle, at du bruger en helt anden computer . Men , opgraderinger kræver, at du vide, hvilke dele der er kompatible med dit system .

Nuværende Memory

Compaq 1235 kommer fra fabrikken med 32 MB SyncDRAM ( SDRAM ) . Det har en maksimal kapacitet på 96 MB . Den 32 MB , der er inkluderet er nonremovable , med en ekstra slot til rådighed for at tilføje en hukommelsesmodul . De to størrelser hukommelse til tilføjelsens komme i både 32MB og 64 MB pinde . Den samlede mængde RAM muligt, er enten 64 eller 96 , afhængig af hvilken størrelse er købt .

32MB Opgrader

Virksomheder herunder Micron , Hynix , Kingston , MemoryTen og Elpida fremstiller 32MB memory stick ( se Resources ) . Der er 144 ben på PC66 3,3 volt stick . Fordi model computeren er ældre , opgraderinger for det er relativt lave omkostninger. Pr. oktober 2010 opgradering med en ekstra 32MB stick koster en simpel $ 7,00.

64MB Opgrader

Maksimer præstationer ved at tilføje den maksimale hukommelse, der understøttes af Compaq Presario 1235 . En 64MB pind tredobler den originale RAM , der følger med den bærbare computer . Specifikationerne for begge størrelser er de samme for pin tæller , hastighed og spænding . Det gennemsnit 14 dollars at købe på de fleste online forhandlere .


Previous:nothing Next:lexmark 4270 blækpatron fiasko 

Kommentarer

Code:
change