specifikationer for Xerox dc430c kopimaskinen

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-10-05

Document Centre 430 er en fuldt udbyggede sort og hvid multifunktion kopimaskine . Overvejer det alder , er det stadig en ret hurtig maskine med et par specifikationer stadig i brug med mere moderne multifunktions kopimaskiner . Det har evnen til at kopiere og udskrive lige ud af æsken , og støtter den valgfrie funktioner i fax , scan til e-mail og scan til netværk .

Hastighed

Den DC430 kan prale med en hastighed på op til 30 billeder pr minut for standard brev størrelse (8 og en halv med 11 tomme papir), og langsomt arbejder ned til 20 billeder i minuttet for ledger mellemstore prints ( 11 x 17 inches ) . Du kan forvente en første side ud på mellem 4 og 5 sekunder .

Papirbakker

Kopimaskinen kommer med en samlet på 2050 papirkapacitet uden yderligere indstillinger . Det har i alt 4 papirbakker , alle kan udvides til fuld ledger mellemstore prints . Det har også en bypass bakke for mindre og brugerdefinerede medier , der kan rumme op til 50 ark . Det har en mulighed for en 2000 arkføderen , der kan bringe den samlede kapacitet op til 4050 ark .

Printing

De 430 er en helt klar netværksprinter. Det kan oprette forbindelse via trådløs , parallelt kabel , eller via en fysisk Ethernet-forbindelse. Printopløsning er op til 600 x 600 dpi og den indbyggede i kø management funktionen giver dig mulighed for at slette , fremme , hold eller frigive job i udskriftskøen .

Kopier Funktioner

Kopier funktioner er temmelig standard i forhold til de fleste andre kopimaskiner . Kopimaskinen er i stand til at gøre op til 999 kopier af et job op til en max størrelse på 11 x 17 inches . Der er også muligheder for at reducere kopier til 25 % eller forøge op til 400 % . Kopier opløsning er 600 x 600 dpi .


Previous:nothing Next:hvordan man kan gøre min bærbare skærm den sekundære skærm 

Kommentarer

Code:
change