termisk kopimaskine alternativer

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-10-29

Kopimaskiner bruges til at lave størstedelen kopier af et enkelt dokument . Efterhånden som teknologien har forbedret , så har kopieringen . Termisk kopimaskiner bruger en selektiv opvarmning proces til at producere billeder på dele af papir , der modtog varme . Der er flere alternativer til termisk kopimaskiner dog . De fleste alternativer bruger forskellige typer af teknologi til at skabe flere kopier .

digitale kopimaskiner

Digitale kopimaskiner , først blev udviklet i 1980'erne , var en teknologisk innovation fra tidligere analoge kopimaskiner . Digitale kopimaskiner gennemgå den elektroniske proces af digitalt kopiering af dokumenter som billeder . Disse kopimaskiner producerer skarpere og renere gengivelser af dokumenter end termisk kopimaskiner . Derudover digitale kopimaskiner har en langt større produktion og en hurtigere output fra den oprindelige fil til kopier . Med en mindre mængde bevægelige dele end en termisk kopimaskine , er digitale kopimaskiner meget nemmere at vedligeholde , med færre mekaniske nedbrud .

Laser Kopimaskiner

En laser kopimaskine er en model, der bruger den samme printteknologi som en laserprinter at gengive dokumenter . Udskrivningen proces omfatter scanning en laserstråle på tværs af kopimaskinens indre tromle. Billeder og tekst er gengivet på papiret , og frigives . Laser kopimaskiner brug toner i stedet for blæk . Dette ses som en forbedring i forhold til inkjet -printere og kopimaskiner . Laser kopimaskiner fremlægge dokumenter i en højere opløsning uden papir udtværing . Laser kopimaskiner fremlægge dokumenter hurtigere end den termiske kopimaskiner , og billigere at administrere over tid .

Network Kopimaskiner

Netværk kopimaskiner oprette fotokopier direkte fra en stationær computer . Ved hjælp af en giver dig mulighed for at lave kopier uden at være i samme rum som netværket kopimaskinen . De fleste net kopimaskiner oprettet i kontorer , med flere computere forbundet til dem . De fleste net kopimaskiner udskrive deres dokumenter digitalt . Andre netværk kopimaskinemodeller udskrive kopier ved hjælp af laser -teknologi . Netværk kopimaskiner ofte også multi-funktionelle . For eksempel kan de fleste netværk kopimaskiner også sende og modtage faxer , sende dokumenter til andre computere på netværket og scanne billeder .


Previous:nothing Next:hvordan man kan reparere en TFT LCD- skærm 

Kommentarer

Code:
change