udskiftning kondensatorer

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-10-17

Kondensatorerne i din bundkort sikre, at der er samme mængde af elektricitet , der distribueres gennem enheden . Når der ikke er nok strøm , som overføres i computerens bundkort og blive kontrolleret af kondensatorer , kan din computer starte funktionsfejl . Dette kan medføre, at systemet til automatisk at genstarte eller låse op . I tilfælde af dit bundkort kondensatorer er brændt ud , har du mulighed for at erstatte dem . Når du har købt udskiftning kondensatorer , du bare brug for et par værktøjer til at starte forandringsproces .

Du skal bruge:
Loddekolbe
. Udskiftning kondensator ( r ) .
Blyfri loddetin .


1 .
Find de steder på din pc bundkort der skal udskiftes kondensatorer . Tænd din loddekolbe og lad det varme op i mindst to til fem minutter , afhængig af loddekolben type, du bruger .
2 .
Tag din opvarmet loddekolbe og forsigtigt røre spidsen til bundkortet underside , hvor din loddetin point på din dårlige kondensator er placeret . Træk den dårlige kondensator forsigtigt at frigøre den fra bundkortet , så snart lodningspunkter er blevet tilstrækkeligt opvarmet op af din loddekolbe .
3 .
Udskift din dårlige kondensator med din nye ved at placere den i stedet for den oprindelige . Sørge for, at du bruger blyfri lodninger til din loddekolbe . Placer den nye kondensator forsigtigt ind i din lodningspunkter og langsomt overføre dine smeltet blyfri lodninger fra din loddekolbe til din lodde point. Dette giver dig mulighed for at holde kondensatorer ' ledninger på plads ligesom de gamle kondensator .
4 .
Gentag trin 3 , indtil alle dine dårlige bundkort kondensatorer er korrekt udskiftet . Afgiv din mor bord tilbage i din pc Når det er gjort for at teste om det fungerer fint . Læg alle PC 's interne komponenter tilbage , hvis dit bundkort fungerer fint og uden fejl . Fortsæt med at overvåge din computer fysisk for tegn på uregelmæssigheder .


Previous:nothing Next:Windows-format data opsving 

Kommentarer

Code:
change