xerox 7300dn specifikationer

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-10-11

Selvom Xerox Phaser 7300DN siden er blevet erstattet af Phaser 7500 , printeren stadig fremragende udskriftskvalitet , hastighed og printerdriver funktioner , der passer til mange nyere modeller af printere . I modsætning til traditionelle farvelaserprintere , bruger Phaser 7300DN LED arrays til at overføre billedet til tromme og derefter på papiret

Størrelse og bakke

Phaser 7300DN er en 26- tommer -by -25-tommer , 149- pund maskine . Det vigtigste papirbakke kan indeholde 550 ark , men det kan håndtere pladestørrelser op til 12x18 , hvilket gør den ideel til reklame virksomheder eller enhver virksomhed , der kræver høj kvalitet print reproduktioner .

Speed

Phaser 7300DN har en maksimal hastighed på op til 37 sider i minuttet i sort og 30 sider i minuttet i farver . Første-side -out tid er 13 sekunder for sort og 16 sekunder i fuld farve .

Udskriftskvalitet

Printeren har en opløsning på 2400 dpi , hvilket giver den mulighed for at producere fine linjer og skarp tekst . Printeren har også en auto tykkelse sensor, der gør det muligt for maskinen at bestemme tykkelsen af medierne bliver brugt. Maskinen justerer fikseringstemperatur derfor at sikre, at uanset medier , vil udskriftskvaliteten være konsekvent .

Print Driver funktioner

Phaser 7300DN 's printdriver funktioner omfatter mulighed for at udskrive dobbeltsidet , skriv kun i sort , tilføje vandmærker og oprette forsider . Udskrivning i sort giver dig mulighed for at spare dyre farve blæk , hvis det ikke er nødvendigt at dokumentet . Duplex- funktionen giver dig mulighed for at udskrive på begge sider af papiret , sænke omkostningerne, er der så godt. Mulighed for at tilføje vandmærker og forsider giver dig mulighed for at skabe mere professionelle projekter .

farvekorrektion

Phaser 7300DN er udstyret med en farvekorrektion funktion, der giver brugeren mulighed for at tilpasse og finjustere farveoutput og kvalitet . Denne funktion kommer med flere forskellige , såsom " Black and White ", som giver dig mulighed for at lave en master for nem kopiering " LCD display , " som vil justere farver passer bedst en LCD- skærm , og " Automatisk ", som bygger på maskinens logik til at afgøre den bedste farve muligheder.


Previous:nothing Next:Toshiba A205 - S5800 specs 

Kommentarer

Code:
change