Compaq Armada 7800 vil ikke tænde

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-11-09

Compaq Armada 7800 er brugervenlig og tilbyder portabilitet , men når hardware-problemer opstår , det kan få frustrerende og dyrt , især hvis du ikke kan finde den defekte del . En død bærbar kan være forårsaget af en række forskellige emner , ligesom noget så simpelt som en dårlig netledningen eller en dårlig batteri . Det kan også være forårsaget af noget kompliceret som en dårlig bundkort eller dårlig DC -stikket. Der er et par enkle handlinger, som du kan udføre fejlfinding af Compaq Armada 7800 for at forsøge at isolere og løse problemet , eller sende den ind til professionelt repareres .

Du skal bruge:
Spænding meter
. Udskiftning ledningen .
Nyt batteri .
Sæt af præcision skruetrækkere .
Sprit .
Fnugfri klud .


1 .
Kontroller AC adapteren for at se om det virker . Dette er den nemmeste , billigste og mest almindelige effekt problem i forbindelse med en bærbar computer. Kig over ledningen og kontroller, nedskæringer eller løse ledninger . Hvis pausen ikke er dårlig , skal du bruge tape til at tape ledningen. Test ledningen med en spænding meter for at se om spænding, strømstyrke og Ohm er korrekte . Indsæt positive og negative terminal fra den digitale voltmeteret til det stik, som sluttes til computeren . Tilslut den anden ende af ledningen i stikkontakten . Skriv ned læsning , du ser på det digitale skærmen . Kig på etiketten er placeret på ledningen regulator til korrekt spænding , forstærkere og ohm ledningen bør lægge ud . Hvis disse er forskellige, udskifte ledningen . Tænd computeren med den nye ledning og bruge din computer som normalt .
to .
Fjern batteriet fra den bærbare computer , da det kan være kortslutning, og stop den bærbare computer lukker op . Slut den bærbare computer via ledningen til stikkontakten uden batteri . Tænd for computeren. Hvis det beføjelser op , kan du bruge det på denne måde i et par timer for at se , hvad det gør . Hvis computeren ikke går ned, skal du udskifte batteriet .
3 .
Kontroller at se om lysdioder placeret i nærheden af fronten af computeren tændes . Hvis disse er på , lytte til computer lyde , og tilslut en ekstern skærm til den bærbare computer. Tjek for Windows billederne på den eksterne skærm . Du skal muligvis trykke på en funktionstast for at få image udadtil at arbejde . På nogle computere , er denne " Funktion " og " F2 " , men andre kan bruge forskellige " F " tasterne . Tjek din computer manualen for at finde den rigtige " Function "og " F " tastekombination .
4 .
Tag den bærbare computer fra ledningen og fjerne alle andre kabler , der kan knyttes til det . Fjern batteriet , også . Vend den bærbare computer , så bunden vender mod dig . Fjern de små bunden laptop dækker ved at fjerne de skruer , der fastgør dem til at tale med en lille præcision stjerneskruetrækker . Find den RAM . Dette vil være en eller to små rektangulære , lineal-formet kredsløb sidder i slots . Skub ud slottet håndtag lidt med tommel -og ringfinger . RAM vil poppe ud på en 45- graders vinkel . Træk RAM . Hæld en lille mængde sprit på en fnugfri klud og tør RAM ben rene . Blæs trykluft i hullerne. Udskift RAM og magt på den bærbare computer for at se om det kommer på .
5 .
Tag den bærbare computer til et værksted , hvis ingen af disse løsninger arbejdede , da det er mest sandsynligt et bundkort eller DC stik problem og bør fastsættes af en autoriseret tekniker .


Previous:nothing Next:hvordan man opbygger en harddisk kabinet 

Kommentarer

Code:
change