Hvor længe er den gennemsnitlige husstand computeren meningen, at sidste ?

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-11-11

Det kan være svært at afgøre, om den computer, du bruger , er værd at holde eller bare behov for at blive smidt ud . Der er ingen faste-i- sten regler for hvor lang tid den gennemsnitlige husholdning computeren er meningen, at sidste , men der er nogle indikatorer, som kan hjælpe dig med at beslutte

Gennemsnitlig livslængde

Ifølge PC Statistik , den gennemsnitlige levetid for en computer , hvor det stadig anses for nyttigt er fem år. Definitionen af " nyttige " er , at computeren skal kunne køre moderne software . Denne definition kan ikke gælder i alle tilfælde , selv om, og det afhænger af dine personlige behov for din computer .

Personlige brug

Der er mange ting , der kan forårsage behovet for en ny computer , men mange ting kan ikke angiver, at en computer er i stand til at fungere ordentligt . En individuel del svigt såsom en harddisk fejl kan udbedres ved at udskifte harddisken , f. eks. Hvis din computers operativsystem er forældet , og hardware er ikke i stand til at køre en mere moderne operativsystem , kan det være tid til at overveje at udskifte din computer .

Tips

For at gøre din computer holde længere , skal du sikkerhedskopiere dine data tit . Dette kan gøres ved at kopiere dine filer til en ekstern lagringsenhed , såsom en anden harddisk eller en online- tjeneste som Dropbox . Ligeledes , hvis du begynder at mærke nogen tegn på harddisken spørgsmål , så overveje at udskifte harddisken efter et par år .


Previous:nothing Next:grafikkort bundkort kompatibilitet 

Kommentarer

Code:
change