Hvordan foretager jeg fejlfinding en ASUS M2N SLI ?

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-11-28

En mangel Asus M2N SLI bundkort kræver et nyt bundkort udskiftning , hvilket er en dyr del . Du lyst til at prøve at sikre , at det er det egentlige problem , før vi udskifter den , men det er undertiden vanskeligt at afgøre , om det er bundkortet eller en anden del, der er mangel . Bare fordi en computer ikke tænder ikke nødvendigvis ensbetydende med bundkortet er dårlig . Der er andre tegn , såsom ikke arbejder havne , elektriske forbrændinger eller lugte , og edb frysning som også kan indikere en bundkortet .

Du skal bruge:
Elektriske tape
. Stjerneskruetrækker .
Trykluft.
Sprit .
Fnugfri klud .

Ingen strøm


1 .
Kontroller , at strømkablet er tilsluttet til skrivebordet . Tryk forbindelsen i fast på bagsiden af computeren og i stikkontakten . Mange computere ender med at blive fejlagtigt sendt til værkstedet på grund af en dårlig strømtilslutning.
2 .
Tænd computeren og se for en levende skærm , lytte efter fans snurrende og LED i front lys . En live -skærm kan være en sort skærm med din producentens logo og hurtig . Hvis du ikke får video , skal du afbryde skærmens videokabel fra computeren og tilslutte en anden gammel skærm til computeren for at se, om der er video . Computerskærmen kan være dårlige og skal udskiftes , hvis du får billeder med den gamle skærm . Hvis du får et skærmbillede og hurtigt , men computeren går ikke i Windows , er dette mere en harddisk spørgsmål og ikke et bundkort én.
3 .
analysere, hvordan strømsvigtet problem indtraf . Hvis computeren pludselig lukker ned uden synlig grund , og bare ikke vil vende tilbage på , så kan problemet være med strømforsyningen og ikke bundkortet . Tænd computeren og lytte til blæserstøj fra bagsiden af computeren . Kig efter magt lys til at komme på . Hvis du ikke hører magt lyde eller se nogen LED lys så er det nok en strømforsyning fiasko . Afbryd computeren fra stikkontakten og fjerne alle kabler fra bagsiden af computeren . Vend computeren om, så bagsiden vender mod dig . Sæt din næse op til bagsiden fan af strømforsyningen og afgøre, om der er en brændt elektrisk lugt . Dette er en indikation af en strømforsyning fiasko og ikke en Asus bundkortet .
4 .
Fjern skruerne fra bagsiden rigtige dækning , og skub coveret mod dig og slukker computeren . Læg computeren ned, så du kan se bundkortet . Kom tæt på bundkortet og lugte til brændt kredsløb . Se efter sorte brændte pletter . Dette er en indikation af en mislykket bundkort .

Blue Screens Frysning


1 .
Sluk og afbryd computeren fra stikkontakten . Fjern den højre side panel fra computeren , som du gjorde i trin 4 i afsnit 1 .
2 .
Blæs trykluft ind i fans og på bundkortet i computeren . Tilslut og tænd for computeren . Meddelelsen, om den blå skærm tage længere tid at dukke op. Hvis den blå skærme tage længere tid at blive vist , kan din processor være overophedet som er forårsaget af beskidt fans . Ændre de varme vask og fans for nye.
3 .
Fjern RAM fra bundkortet ved at skubbe ud slot håndtag med tommelfingeren og ring fingre . Træk den løse RAM ud . Tørres af med en klud dyppet i sprit . Udskift kun ¨¦t modul af RAM . Tænd computeren på og arbejde på det i et stykke tid . Hvis computeren ikke fryser så problemet er RAM og ikke bundkortet .

Ukendte enheder


1 .
Opdater enhedsdrivere i computere , som tændes , men synes ikke at fungere ordentligt . Især når enheder som mus , keyboard, og CD /DVD -drev er undertiden opdages og andre gange ikke.
2 .
Gå til Asus hjemmeside og downloade drivere til dit bundkort . Klik to gange på de ikoner, du henter at starte installationen .
3 .
Genstart computeren og tilslut tastatur , mus , og enhver USB -enhed . Gå til " Start "," My Computer " og kontroller for at se om enhederne er anerkendt . Kontroller at se , om dit tastatur og USB -enhed indregnes .
4 .
Change enheder, der ikke er anerkendt til andre havne . Hvis havnene ikke længere genkende en bestemt enhed eller gør det sporadisk dette er en indikation af en dårlig bundkort .


Previous:nothing Next:årsagerne til en ud af sync DSL-modem 

Kommentarer

Code:
change