Hvordan kan jeg finde en leverandør til at købe computer dele engros ?

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-11-29

I computerbranchen er der ikke en masse fortjeneste ved salg af hardware . Dette er endnu højere grad for de små virksomheder, som ikke køber store mængder . Det er vigtigt at forstå, at engrossalg i sig selv ikke altid betyder billigere , bare at du får varen fra en producent eller distributør snarere end en butik . Hvis du starter en computer virksomhed, du kan prøve at mange grossister at komme på tværs tilbud , hvor du kan
1 .
Tal med ejere af andre små virksomheder som computerforretninger og software forhandlere . Spørge, hvem deres engros virksomhed er eller bede om oplysninger om eventuelle grossisterne, at de kender til .
2 .
Kig på computer dele hjemmesider . Fordi engros computer dele for enkeltpersoner eller små virksomheder kan blive endnu dyrere end at købe detailsalg, kan det være bedst at få dine dele fra online forhandlere som newegg og Tigerdirect . Disse hjemmesider giver hardware og software til discountpriser og sælge varer såsom OEM -software .
3 .
Deltag computer detailhandel grupper , hvor andre små virksomhedsejere drøfte spørgsmål . Du kan finde disse grupper på Facebook , Yahoo og andre steder online .

gode råd og advarsler


  • Nogle af de store computer grossister omfatter Ingram Micro og ASCII -gruppen .


  • Previous:nothing Next:hvordan du opretter en screensaver mappe     

    Kommentarer

    Code:
    change