Hvordan kan jeg teste min signatur pad ?

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-11-13

En signatur pad giver brugeren mulighed for at indtaste en håndskreven underskrift til digitale dokumenter . Producenter af underskrift puder pakke de drivere og software til det program , som giver deres brug i egnede programmer , såsom Acrobat , Word og Excel . Test en signatur pad er lige så let som forsøger at komme ind en signatur i et dokument , og vide , hvordan man tilføjer en signatur er det første skridt i opfyldelsen af dette mål
1 .
Åbn en passende program som Acrobat , Word eller Excel .
2 .
Vælg at tilføje en signatur i dokumentet . I Word eller Excel , vil dette sandsynligvis ske via en knap på " Indsæt " eller " Tilføj -in "-fanen , installeret af underskriften pad software , eller via " Indsæt " menuen på ældre versioner . Du er nødt til at konsultere signatur pad dokumentation for præcise instrukser , da hver fabrikant forskellig .

I Adobe Acrobat ved at åbne en PDF- fil eller oprette en ny . Vælg " Advanced ", " Opret og certificere " og derefter " Place signatur. " Du skal vælge den metode , så du ville vælge din underskrift pad . Acrobat vil spørge dig om placering ved at trække musen på det sted signaturen skal gå .
3 .
Opret dit navn på signaturen pad . Hvis det viser sig i det program, du valgte , så det virker . Hvis det ikke gjorde, kan der være et problem med installationen .


Previous:nothing Next:hvordan man kan reparere en Averatec bærbar



 

Kommentarer

Code:
change