PC Gaming systemkrav

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-11-13

Køb eller bygning retten PC til at spille computerspil , vil afhænge meget af din personlige smag . Computerspil varierer meget i deres krav , fra spil, der spørger lidt fra skrivebordet til grafiktunge ressource " slagtesvin " , der bruger den øverste komponenter i øjeblikket findes på markedet . Vil du ønsker at købe eller bygge computere , der ikke kun spille den aktuelle spil, der frigives , men kan spille spil udgivet måneder, hvis ikke år , ind i fremtiden .

Gaming Computer Overvejelser

Den mindste systemkrav til PC gaming vil afhænge meget af den slags spil , der spilles . De fleste moderne massivt multiplayer online spil kræver relativt lavt system specs , som en nøgle til deres finansielle succes er evnen til at blive spillet på en bred vifte af computere . Mange moderne first-person shooters , kræver imidlertid langt mere fra dit system med henblik på korrekt proces polygonale grafik , detaljerede miljøer og in- game fysik uden stammen eller bryder sammen .

Omkostningerne ved en gaming computer også variere meget afhængig af dine ønsker og behov, så en computer bygget til at spille first-person shooter vil generelt koste mere end en computer er bygget til spil, der spilles på online sociale netværk . Du kan købe en kvalitets gaming computer for så lidt som $ 700, men gaming computere kan også løbe ind i de tusindvis af dollars . Købe en lidt bedre computer end du har brug for nu vil normalt spare penge i det lange løb , da du ikke behøver at opgradere din computer , så ofte .

generelle Systemkrav

PC spil beslutningstagere normalt liste minimumskravene ved at anføre hastigheden af computerens processor behov , mængden af ledig plads behov på harddisken , mængden af hukommelse behov for på PC og mængden af hukommelse er nødvendig i grafikkortet til korrekt gøre spillet . Spillet beslutningstagere vil også en liste over de operativsystemer kompatible med spillet , den minimale hastighed DVD -påkrævet drev , og om en internetforbindelse er påkrævet for at spille spillet .

Selve systemkrav til PC gaming forandring hurtigt som nye og mere ressourcekrævende spil kommer ud . En computer, der opfylder nutidens minimumssystemkravene opfylder muligvis ikke kravene til spil udgivet et år fra nu . Faktisk opgradere nogle alvorlige pc-gamere komponenter på deres computere flere gange om året .

trods af den brede vifte af systemkrav til at spille moderne pc-spil er der generelle system specs , at de fleste pc- gamere vil have for deres computere . De fleste spillere vil have mindst en dual core Intel processor eller quad core AMD -processor , der kører mindst 2 gigahertz . En PC gaming rig skal bruge mindst 2 GB RAM , selv om 4 gigabyte er at foretrække for mange spil . Harddisken skal være mindst flere hundrede gigabyte i størrelse , da mange nye spil kan spise op snesevis af gigabytes plads . Mange spil bruger også ubrugte plads på harddisken til performance-styrke beregninger , så har en harddisk med plads tilovers kan være vigtigt . Et af de vigtigste stykker hardware til pc-spil er den video card , da de fleste spil nødt til at drage fordel af dedikerede grafik chips at klare sig godt . Et skærmkort, der indeholder mindst 512 megabyte hukommelse kan gøre arbejdet for en bred vifte af spil , selv om spillere , der spiller en masse first-person shooter sandsynligvis vil have en skærmkort, der indeholder mindst én gigabyte hukommelse . Videokortet bør mindst være i stand til at yde DX9 grafik , selv om et grafikkort , der kan gøre DX10 eller endda DX11 grafik kan være at foretrække , da mange nye spil drage fordel af den fysik forbedringer, DX10 og DX11 grafik tilbyder , ligesom lydhør vand bevægelse og bedre lys sourcing .

Hastigheden på din internetforbindelse er også en vigtig overvejelse , især hvis du spiller pc- spil online . Selv hvis du ikke spiller spil online , mange spil nu kræver en internetforbindelse for piratkopiering-teknologier til forebyggelse og behovet for at registrere og opdatere et spil før du spiller . Dial- up Internet hastigheder , der bruger en typisk telefonlinje er ofte ikke hurtigt nok til online gaming , så har en Internet hastighed med mindst en 3 megabyte i sekundet download hastighed og 1,5 megbyte-per- sekund upload hastighed er at foretrække .

Skærme

Under en stor rig til gaming betyder lille hvis skærmen bruges til rent faktisk at se spillet er gammel og svag . En skærm der kan vise 800x600 pixels er et minimumskrav for de fleste moderne spil . Mange spil kan acceptere skærme på 1920x1200 eller mere . Nogle spil endda tillader spillere at se spillet på tværs af flere skærme . Dog vil en grundlæggende fladskærm med en diagonal skærmstørrelse på mindst 17 inches være acceptabel for de fleste spil . Et centralt element i overvejelserne , når de køber en skærm til gaming er de såkaldte " input lag ", som normalt måles i millisekunder . Væsentlige , " input lag " er den tid det tager mellem modtager grafiske oplysninger fra computeren, og faktisk viser , at oplysninger på skærmen . En skærm med input lag på eller lavere end 50 millisekunder er acceptable for de fleste gamere , men seriøse gamere ofte vil lede efter en skærm med endnu lavere input lag . En anden ting at kigge efter i en gaming skærm er mængden af " skygger " , der finder sted . " Skygger " er en betegnelse for sløret display , der opstår, når hurtige bevægelser gengives på skærmen . En skærm med få " skygger " spørgsmål er at foretrække for pc-spil .

Tastaturer og mus

De fleste tastaturer og mus kan købes er acceptable for PC gaming . Mange gamere foretrækker at bruge tastaturer og mus , der er tilsluttet i stedet for trådløse , hvilket betyder, at periferiudstyr krog direkte ind i computeren med et USB- eller lignende kabel i stedet for sammenknytning trådløst til computeren. Trådløse enheder har ofte langsommere svartider og kan føre til en forsinkelse mellem at ramme en knap , og har denne handling finder sted i spillet . Talrige tastaturer og mus er også blevet designet med pc- spil i tankerne og har evnen til at programmere sæt af handlinger eller inkludere yderligere programmerbare knapper .

DVD-drev og lydkort

Et DVD-ROM -drev kræves for at afspille de fleste PC spil købt hos butikker , som de spil er installeret og kører fra disk-baserede medier . Imidlertid er en DVD -ROM -drev ikke forpligtet til at spille spil downloadet online .

Lydkort er ofte en mindre vederlag for pc-spil som selv den grundlæggende om bord lydsystem inkluderet i computerens bundkort vil være i stand til at gengive i spillet lyd . Dog vil pc-gamere på udkig efter bedre lydkvalitet ofte købe en separat lydkort , der indeholder multi- kanal audio udgang , digital lydudgang eller surround sound .


Previous:nothing Next:Hvordan kan jeg teste min signatur pad ? 

Kommentarer

Code:
change