Pentium 4 2,66 GHz CPU specifikationer

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-11-20

Den Pentium 4 2,66 GHz CPU blev frigivet af Intel i 2002 og var tænkt som en direkte konkurrent til den daværende populære Athlon XP processor fra AMD . Chippen er baseret på Intel Northwood kernen og er designet til at passe en 478-pin " Socket m478 " slot på et bundkort . Chippen er kendt for at være overclockable , hvilket betyder, at computeren entusiaster kan køre chip hurtigere end normale hastigheder for at få bedre resultater , selvom dette ikke er officielt understøttet af Intel , producenten af chippen .

Basics

Den Pentium 4 2,66 GHz kører på 2,66 gigahertz og tilbyder en enkelt kerne og en enkelt tråd-altså at det håndtag én instruktion ad gangen , i modsætning til dual core , multi-threaded chips . Chippen har en level 2 cache på 512 KB , hvilket betyder at det har indbygget hukommelse til at øge ydeevnen . Chippen kører med en front bus hastighed ( den hastighed , hvormed det taler til computeren ) i 533 Mhz og er baseret på 32- bit arkitektur . Den 130- nanometer chip har en spænding række 1. 35v til 1. 42v .

Fysiske specifikationer

Den Pentium 4 2 . 66 GHz chip har en maksimal temperatur på 74 grader celsius og er fysisk 35 mm med 35 mm . Den består af 55 millioner transistorer på chippen og bruger en behandling dør størrelse af 131 mm til anden potens . Som tidligere nævnt , det har 478 pins og passer den " Socket m478 " slot .

Specielle funktioner

Den Pentium 4 2,66 GHz chip indeholder en række af Intel skabt teknologier , herunder MMX , der står for " Multimedia Extensions " og er designet til at gøre for en glattere oplevelse , når man arbejder med video og grafik intensive programmer . Chippen er også udstyret med SSE og SSE2 . SSE står for " Streaming SIMD Extensions " og SSE2 er en udvidelse af den oprindelige SSE teknologi . Begge er designet til at give chippen til at behandle instruktioner hurtigere . Chippen indeholder også en række strømbesparende funktioner såsom dvaletilstand , system management mode , automatisk stop mode og stoppe tilskud mode , som alle er designet til at hjælpe chippen spare strøm .


Previous:nothing Next:hvilken type printer kan jeg tilføje til en Toshiba bærbar ? 

Kommentarer

Code:
change