Sådan foretages fejlfinding en ScanSnap S510

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-11-16

Fujitsu ScanSnap S510 er en front-loading scanner designet til at arbejde sammen med Windows-computer -systemer . I stedet for standard scannere , som kræver, at du placerer et dokument på et glas seng , fodrer ScanSnap S510 det scannede dokument i lighed med en faxmaskine . Men hvis det ScanSnap S510 ikke fungerer ordentligt , har du brug for at foretage fejlfinding af situationen til at afgøre , hvad der er årsag til problemet

Du skal bruge: .
Driver installations-cd'en


1 .
Kig over USB -kablet tilslutning . Dette kabel skal indsættes både i USB -porten på scanneren og på computeren . Hvis det ikke er , er dataene signalet ikke vil blive modtaget af nogen af enhederne.
2 .
Installér driveren leveres sammen med ScanSnap S510 . Uden at føreren , er computeren i stand til at acceptere scanninger fra hardwaren . Indsæt driver installations-cd'en i computeren , og følg derefter anvisningerne i installationsguiden til helt oprette driveren på computeren .
3 .
Indsæt kun et par sider af Scannable dokumenter til Den ScanSnap S510 ad gangen . Hvis du indsætter for mange sider ( som regel mere end 10 ) , er scanneren enten gå til marmelade eller begynde at scanne indholdet ud af drift .
4 .
Power ned scanneren , skal du afbryde det fra stikkontakten og lade det ud i flere minutter . Dette udfører en hard nulstilling og nulstiller enhedens hukommelse ( hvis en bestemt scanningsjob er får det til at udføre forkert ) . Sluk for enheden igen , og derefter forsøge at scanne hardware igen .
5 .
Tag USB-kablet der løber fra ScanSnap S510 , sæt kablet i en anden USB- forbindelsen på computeren . Nogle USB -porte ikke over tid ( eller ikke acceptere visse hardware ) , så ændrer Forbindelsen kan rette op på dette problem .


Previous:nothing Next:som adaptere kan jeg bruge med min Hewlett computer ? 

Kommentarer

Code:
change