årsagerne til en ud af sync DSL-modem

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-11-28

Digital Subscriber Line , eller DSL , kan modemmer gå ud af sync til et væld af årsager . I de fleste tilfælde , er DSL -modem synkronisering problemer let at fejlfinding uden at skulle have en tekniker foretage et hus opkald til at komme reparere den . Problemer som telefon og netværksforbindelser eller husstand interferens kan let ordnes .

Check Connections

Opportunistisk anbefaler kontrollere telefonlinje for at sikre, at det ikke beskadiges . En beskadiget linje med en kort , kan påvirke modemer synkroniseringen og ydeevne . Hertil kommer , check alle kabler , ekstra linjer og havne for at sikre dem alle er tilsluttet og ikke er beskadiget .

interferens

Mange husholdningsartikler kan interferere med udførelsen af en DSL- modem . Sørg for, at ledninger er væk fra forretninger og pænt organiseret . Rodet snore kan påvirke ydeevnen og synkronisering . Sørg for, at modemet er ikke i nærheden af stærke elektromagnetiske apparater eller apparater som f. eks mikrobølgeovn , varmeapparater og blæsere . Andre poster , der kan forårsage sync spørgsmål er alarmsystemer og firewalls .

Tjek netværk

Tjek for at sikre, modemet er adgang til rigtige netværkskonfigurationen . Dette er tilgængelige i Network Control Panel program på computeren . Sørg for, at modemet er forbundet til den korrekte server eller lokale netværk . Kontroller , at Internet Service Provider -adresse er korrekt i netværksindstillingerne . Hvis netværket eller modem er kraftoverførsel mere end en apparat ad gangen , sync problemer kan opstå som hvert system er tvunget til at dele den samme strømkilde . Hvis en router er tilsluttet til modemmet , at nulstille modemet efter et strømsvigt eller manglende forbindelse ofte løser sync problemer .


Previous:nothing Next:hurtigste computer driftshastigheder 

Kommentarer

Code:
change