batteri problemer i et Toughbook CF -50

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-11-21

En Toughbook CF -50 er en bærbar computer fremstillet af Panasonic . En bærbar computer kan få strøm ved hjælp af en AC- adapter og stikkontakt eller en bærbar batteri . Laptop batteripakker er designet til at vare ca et til to år eller 300 til 450 gebyrer og genoplader . I løbet af denne tid , langsomt batteriet begynder at miste effektivitet og længden , at batteriet kan drive den bærbare computer for langsomt aftager . Til sidst batteriet mister evnen til at holde en opladning . Men før at bruge penge på et nyt batteri , ren batteriet og fejlfinding batteriet og AC- adapter til at sikre, at batteriet er problemet .
1 .
Sluk Toughbook CF -50 . Træk stikket den bærbare computer fra strømkilder .
2 .
Tryk batteriet udløserknap , der er placeret på undersiden af den bærbare computer . Mens du trykker på knappen , skal du skubbe batteriet ud af boligenheden .
3 .
Sæt AC -adapterens stik i stikkontakten på siden af den bærbare computer . Sæt den modsatte ende af AC -adapteren i en stikkontakt .
4 .
Tænd for Toughbook CF -50 . Hvis den ikke er tændt, er AC-adapteren fungerer ikke korrekt og bør udskiftes . Hvis du, efter at det udskiftes, AC adapteren stadig ikke vil magten den bærbare computer , vil den bærbare computer skal træffes til en professionel . Der kan være en kort i den bærbare computer eller strømadapteren stikkontakten muligvis udskiftes. Drej den bærbare computer og fjern adapteren .
5 .
Rens batteriets kontakter på både batteriet og boligenheden med en vatpind dyppet i sprit .
6 .
Skub batteriet tilbage i batteriet boligenheden .
7 .
Sæt AC -adapteren i den bærbare computer stikkontakt . Lad batteriet oplade i fire timer. Fjern AC- adapteren .
8 .
Tænd den bærbare computer . Hvis den bærbare computer ikke vil tænde , batteriet er dødt og skal udskiftes . Ligeledes , hvis batteriet ikke strøm til bærbare i længere tid end 30 minutter at bruge batteriet , erstatte det .


Previous:nothing Next:hvordan man kan genoprette flere bak-filerne 

Kommentarer

Code:
change