grafikkort værktøjer

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-11-12

Når du er på udkig efter den bedst mulige ydelse ud af dit grafikkort , hardware er bare begyndelsen af historien . Softwareværktøjer udviklet til grafikkort ledelse giver dig mulighed for at øge din præstation gennem overclocking , kontrol hukommelse og holde styr på dit system temperaturen . Når det bruges rigtigt , kan den rigtige software værktøjer hjælper til at skubbe dit grafikkort til det næste niveau .

ATITool

ATITool er et gratis program designet til at hjælpe brugerne med at forvalte deres ATI og NVIDIA -grafikkort . Gennem dette software kan du overclocke din hardware , kontrol af hastigheden på din hardware fans , slippe af ATI Catalyst overclocking lås og binde dine foretrukne strømindstillinger til en tast på tastaturet . Det er også udstyret indbygget detektion af 3- D programmer til automatisk at justere dine præstationer på farten.

RivaTuner

RivaTuner er beregnet til brug med NVIDIA eller ATI -grafikkort . Det giver dig mulighed for at justere dit system registreringsdatabasen for at forbedre miljøet , som dit grafikkort fungerer , samt overclocke grafikkortet og håndtere elementer som brug af hukommelse og strømstyring . RivaTuner kommer med en række forudindstillede indskrive tweaks manipuleret for nogle af de mest populære computerspil .

GPU Caps Viewer

GPU Caps Viewer er et grafikkort hjælpeprogram , der blev manipuleret til at hjælpe dig med at forstå dit system og grafikkort konfiguration mere klart . Den er udstyret med hurtig viser din aktuelle grafikkort konfiguration , dens muligheder og kernetemperatur . GPU Caps Viewer også udstyret med en stabilitet test hjælpeprogram , der giver dig mulighed for at stressteste de forskellige elementer i din computer opsætning . Den er kompatibel med de fleste OpenGL grafik systemer .


Previous:nothing Next:hvordan du brænder en multi boot disk 

Kommentarer

Code:
change