hvad der er nødvendigt for at tilslutte en computer til en tv ?

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-11-30

Tilslutte din computer til dit fjernsyn kan du se eller optage programmer på din computer og afspille video filer gemt på computerens harddisk på fjernsynet . Du skal have en computer, der har en video -stik matchende stikket på dit TV

High-definition

Der er flere forbindelser til en pc til et tv . For high-definition-tv , er forbindelsen , der giver den bedste billedkvalitet HDMI ( high-definition multimedia interface ) . Tilslut et HDMI -kabel fra udgang på computeren til HDMI indgang porten på tv'et . Andre muligheder er VGA ( Video Graphics Array ) og DVI ( Digital Video Interface ) . Hvis din computer har ingen af disse forbindelser , kan du installere en grafikkort , der tilbyder disse muligheder .

Standard definition

Til standard-definition tv , har du mulighed for en komponent video -eller S-Video -forbindelse . Du skal muligvis købe et skærmkort , der understøtter en af disse forbindelsestyper .

Kom godt i gang

Tænd computeren efter at koble overvåge og forbinder den rigtige video kabel fra computeren til tv'et . Computerens skærm skal vises på TV .


Previous:nothing Next:hvordan du aktiverer blæseren på Inspiron 8000 

Kommentarer

Code:
change